Nieuwe sponsorcommissie
Tennisvereniging Akkrum

Tijdens de bouw van onze schitterende nieuwe kantine annex kleedruimte zijn veel inspanningen gepleegd, met name door de bouwcommissie, om van verschillende kanten via sponsoring middelen en materialen te verkrijgen. Dat is uitstekend gelukt, getuige de lage bouwkosten van ons nieuwe ‘huis’ bij het sportpark. Missie geslaagd, doel bereikt!

Daarna mag een sponsorcommissie van een sportvereniging als de TVA natuurlijk niet verslappen. Daarom staken Rob Platteel, Ytsen Schaap, Henk de Jager, Ad Nolte, Zwier Kroeze en Henk de Boer onlangs de koppen bij elkaar om eens te brainstormen welk volgend doel ze kunnen bedenken voor fondswervende activiteiten. Eenmaal de remmen los, vlogen de ideeën over tafel! De komende tijd zullen we de prille ideeën nader vorm geven.

Er zijn natuurlijk tal van mogelijkheden, maar ook wensen voor Tennisvereniging Akkrum om in te vullen. Zo maar een greep: kasversterking voor het onvermijdelijke groot onderhoud van de gravelbanen, mogelijke ombouw naar een winterhard tenniscomplex, (wie weet) een tennishal, fondswerving algemeen om de contributie laag te houden, extra leuke (sponsor-)toernooien, tennisclinics enz. enz.

In samenspraak met het bestuur zal de komende tijd een keuze worden gemaakt en een plan van aanpak. En uiteraard mogen de leden ook hun zegje doen!

We houden jullie op de hoogte.

De sponsorcommissie

Tip : als je een origineel idee of moment voor sponsoring hebt, laat het één van ons weten!