Terug

Hoop op spetterend tennisseizoen

De eerste periode van het seizoen zit er alweer op, als ik een stukje wil gaan schrijven in deze nieuwsbrief. De competitie van de KNLTB is inmiddels voorbij en we maken ons op voor aktiviteiten binnen de vereniging of toernooien in de omgeving.

Mocht je/u vragen hebben over het spelen van toernooien, dan kun je/kunt u mij altijd bellen. Overigens heeft de bond een site, waar de toernooien in de omgeving zijn te vinden, namelijk www.knltb.nl.

Ook binnen de club wordt er natuurlijk van alles georganiseerd. Begin juli is er het eerste gezelligheidstoernooi. De jeugdcommissie gaat drie middagen invullen voor de jeugd (zgn. Tossmiddag) in de maand juni.

Ook wordt er weer de jaarlijks terugkerende ‘Friesland Cup’ gespeeld. Wij moeten op zondag 11 juni tegen Franeker spelen, en hopen dus op wat supporters langs de zijlijn!!!

Mocht je / U nog belangstelling hebben voor tennistraining (bv. In een groepje van 4 met kennissen/vrienden), dan ben ik op de volgende dagen en tijden nog beschikbaar. Ook prive lessen zijn mogelijk.

Maandag tussen 14.00 en 15.45 uur
Donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur
Donderdag tussen 17.50 en 18.40 uur
Vrijdag tussen 14.00 en 15.45 uur

In ieder geval hoop ik, dat we nog een spetterend zomerseizoen ingaan, en dat de temperatuur daarbij wat omhoog gaat.

Met sportieve groeten,

Wilfred Meulman