Terug


Slagvaardigheidsdag voor mini’s op 25 september a.s.

Trainer Wilfred Meuleman organiseert samen met de jeugdcommissie een slagvaardigheidsdag voor mini’s. Op maandag 25 september a.s. kunnen de jongste leden van Tennisvereniging Akkrum zich van 16.00 tot 18.00 uur van de beste kant laten zien.

Wilfred Meuleman: "Het einde van het zomerseizoen nadert. Nog een paar weken training en dan zit het er weer op voor de zomer van 2006 ! Hopelijk hebben we in de maand september nog mooi weer.

Voor de jongste ‘toppertjes’ onder ons organiseer ik samen met de jeugdcommissie nog een leuke middag vol met (hoe kan het ook anders) tennisactiviteiten. Mikken, hoog houden van de bal, gooien en vangen, overspelen met elkaar, serveren en noem maar op. De kinderen gaan natuurlijk niet met lege handen naar huis, maar ontvangen een echte diploma van tennis!

Oh ja, ik kan nog wel wat extra hulp gebruiken op de baan, dus als er een aantal vaders en/of moeders kunnen assisteren, bel me dan even.

Ik ga ervan uit, dat alle kinderen zullen komen. Mocht je toch verhinderd zijn, laat het mij dan even weten. Mijn mobiel nummer is 06-54352051.

Deze activititeit is in plaats van de les.

Namens TV Akkrum,

Wilfred Meulman."