Op zaterdag 29 maart 2008

Feestdag vanwege 30 jaar
Tennisvereniging Akkrum

Tennisvereniging Akkrum bestaat ruim 30 jaar! Dat wordt natuurlijk groots gevierd en wel op zaterdag 29 maart 2008. Eind vorig jaar kon als gevolg van de harde wind het feest helaas niet doorgaan, hopelijk zijn de weergoden ons deze keer beter gezind. Op die dag worden ook de nieuwe winterharde banen officieel in gebruik genomen. Het gravel is voorgoed verleden tijd en vervangen door het supermoderne ProVision, dat oogt en speelt als gravel. Vanaf november afgelopen jaar wordt er al op getennist. Tennisvereniging Akkrum gaat 30 jaar jong een nieuw tijdperk in!

Voor zaterdag 29 maart 2008 is een gevarieerd programma opgezet, voor jong en oud, voor alle leden, oud-leden en sponsors. Als je het programma bekijkt, kun je eigenlijk geen reden hebben om er niet bij te zijn! 29 maart 2008 wordt in feite het startpunt voor een nieuw seizoen, nieuwe mogelijkheden en activiteiten. Maar eerst een feest!!

Je kunt je voor verschillende activiteiten opgeven, doe dat graag zo snel mogelijk. De activiteiten overdag zijn voor alle leden en oud-leden, hoort zegt het voort! ’s Avonds zijn de partners en de sponsors uiteraard ook van harte welkom, immers hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Er wordt een verloting gehouden, met een aantal zeer bijzondere prijzen. Een aantal kunstenaars uit Akkrum en Nes heeft geheel belangeloos enkele van hun prachtige werken ter beschikking gesteld. De opbrengst van de verloting is bestemd voor de kas Speciale-Projecten van de Tennisvereniging Akkrum.

Het programma voor de feestdag staat hier.

De omschrijving van het tapasbuffet staat hier.

U vindt hier het aanmeldformuier.

Herschreven en herplaatst op 19 maart 2008