Clubkampioenschappen in september

De clubkampioenschappen 2008 vn Tennisvereniging Akkrum worden van maandag 8 tot en met zaterdag 20 september gehouden. Deelname is mogelijk in drie klassen, te weten A voor gevorderde spelers, B voor gemiddelde tennissers en een nieuwe klasse V voor leden die in 1947 of eerder zijn geboren. Dames en heren kunnen meedoen in zowel het enkel- en dubbelspel.

De twee weken durende strijd om de clubtitels wordt besloten met een feestelijke prijsuitreiking op zaterdag 20 september. Dan ook worden de kampioenen van de voorjaarscompetitie gehuldigd.  De feestavond is na afloop van de zaterdag waarop alle finales worden gespeeld en is toegankelijk voor alle leden met aanhang.

Alle wedstrijden worden in principe 's avonds gespeeld. Tijdens de lessen op maandag en vrijdag wordt niet gespeeld. Deelnemers kunnen maximaal twee dagern opgeven dat ze niet kunnen.  Aanvankelijk zou dat aantal avonden groter zijn om zo veel mogelijk deelnemers te trekken, maar voor de organiserende commissie moet het ook werkbaar blijven, zo is besloten.

Het opgaveformulier verschijnt binnenkort en wordt bij alle leden bezorgd. Tegelijkertijd wordt een 'promotiecampagne' gestart om zoveel mogelijk deelnemers te krijgen. ,,Ook de mensen die denken dat ze niet zo goed kunnen spelen, willen we graag op de baan zien. Lessers bijvoorbeeld zijn veel te bescheiden. Ze kunnen een heel behoorlijk balletje slaan en moeten dat tijdens de clubkampioenschappen niet nalaten'', aldus clubvoorzitter Jan Prange.

Het opgaveformulier vindt u hier. U kunt het printen, invullen en daarna inleveren bij de adressend ie staan vermeld. 


Opgave uiterlijk 3 september 2008.

Geplaatst op zondag 15 juni 2008, aangepast op vrijdag 27 juni  2008.