Sfeervol afscheid in Grou

Ad Nolte plotseling overleden
Tijdens een sfeervolle bijeenkomst op dinsdag 10 maart 2009 hebben ruim honderd mensen stilgestaan bij het plotselinge overlijden van ons lid Ad Nolte uit Nes (B). Hij koos ervoor om zelf een einde aan zijn leven te maken. Het gebeurde vlak na zijn wekelijkse tennisavond - op de donderdagavond-, waar hij niet kwam opdagen. De verslagenheid onder de leden met wie hij regelmatig omging, is groot.

De familie koos ervoor om de crematie in besloten kring te houden. Rond de zeventig familieden, vrienden en anderen bezochten die plechtigheid dinsdag in het crematorium in Oudeschoot. De maandagavond ervoor was er gelegenheid tot condoleren van de dochters Diana en Bianca, die samen met hun partners naar het Yarden Uitvaartcentrum De Schans in Heerenveen waren gekomen.

Op initiatief van de donderdagavondploeg is de afscheidsbijeenkomst in restaurant Het Theehuis Grou georganiseerd. Eigenaar Pieter en Mirjam Dijkstra waren al jarenlang bevriend met Ad Nolte, net als Rikus en Ria Rudolphi, beiden ook lid van Tennisvereniging Akkrum. Samen met de donderdagavondploeg organiseerden ze de bijeenkomst als afscheid van de man die ze al jaren kenden

Ad Nolte was actief in verschillende commissies van Tennisvereniging Akkrum.
Het bestuur van onze tennisvereniging heeft besloten om ook namens alle leden en de commissies een rouwadvertentie in de Leeuwarder Courant te plaatsen.


Zie ook het artikel in AD/Woerden: Horecaman Nolte overleden
en de samenvatting ervan in Missets Horeca: ,,Woerdense horecaman Nolte overleden''

Geplaatst op  zondag 15 maart 2009.