Lesserstoernooi uitgesteld
Clinic voor jeugd tijdens open dag


Tijdens de open dag op zaterdag 28 maart organiseert Tennisvereniging Akkrum een keur aan activiteiten. Daarmee hoopt de vereniging aan het begin van het zomerseizoen nieuwe leden te trekken. De eerste open dag tijdens afgelopen weekend viel samen met een provinciale promotiecampagne van tennisverenigingen in Friesland. Daar kon Tennisvereniging Akkrum zijn eerste nieuwe leden verwelkomen.

Meest bijzonder tijdens de open dag op 28 maart is de clinic voor jeugdtennissers. Leden maar ook introducé's kunnen onder leiding van trainer Yorrick Voormans een balletje slaan. Ook worden allerlei spelletjes gespeeld die met de tennissport hebben te maken. De activiteiten voor de jeugd duren tot 15.30 uur en staan open voor alle belangstellenden.

Als afsluiting van het winterseizoen zou trainer Yorrick Voormans dezelfde zaterdagmiddag ook een toernooi voor lessers organiseren. Te weinig mensen hadden zich opgegeven. Vandaar dat het toernooi is uitgesteld tot een nog nader te bepalen datum in april. Alle leden die de afgelopen wintermaanden les hebben gehad, kunnen daar aan meedoen.

Jeugdleden kunnen zich - tot en met donderdag - voor de clinic opgeven bij Bettine Kuipers (h.frijlink@hccnet.nl) en Elly Bijlsma (bijlsma_elly@hotmail.com).

Zie ook de informatie over de open dagen op de website van de KNLTB.

Geplaatst op zaterdag 21 maart 2009, aangepast op 23 maart 2009