Kleedkamers tennis donderdag en
vrijdag bezet door voetballertjes

Deelnemers aan het voetbaltoernooi op Hemelvaartsdag en komende vrijdag van Voetbalvereniging Akkrum maken overdag gebruik van de kleedkamers van Tennisvereniging Akkrum. De organisatie heeft een groot tekort aan kleedaccommodatie en heeft onze vereniging om hulp gevraagd. Reden is dat de deelnemende meisjesteams niet bij de jongensteams in de kleedkamers kunnen.

De voetballers maken zowel donderdag als vrijdag van 8.30 tot 17.00 van de kleedkamers gebruik. Dat betekent dat de lessers van vrijdag daar rekening mee moeten houden. ,,Het heeft enige overlast tot gevolg, maar we vinden dat we onze buren moeten helpen'', aldus voorzitter Jan Vrielink namens het bestuur.

Het gebruik is aan stringente regels gebonden. De organisate wijst een persoon aan die verantwoordelijk is voor de gang van zaken in het clubgebouw van de tennisvereniging. De voetballers mogen niet met de voetbalschoenen naar binnen. Die worden buiten uitgedaan en gelaten. En uiteraard worden de kleedkamers na afloop schoongemaakt.
                     

Geplaatst op dinsdag 19  mei 2009.