Indien je deze e-mail niet kunt lezen, klik dan hier
Schrijf je in
Hallo tennislid,

Zou jij ook graag wat meer uit je tennislidmaatschap halen? Maar komt het er niet altijd van. Grijp dan nu je kans. Schrijf je dit weekend in voor de clubkampioenschappen van TV Akkrum. Dat kan tot en met zondag.

Clubkampioenschappen 2009 (CK09)
Tussen 28 september en 10 oktober organiseren Willem Kraaij en Jan Prange de clubkampioenschappen van TV Akkrum. En hier kun jij aan meedoen. Als je dat doet, speel je in een periode van twee weken een aantal wedstrijden tegen clubleden van je eigen niveau. Je kan zoveel spelen als je wilt, op tijdstippen die jou passen. Als je dat wilt, geef je dan op voor alle categorieën. Wil je wat rustiger aan doen, dan houd je het bij één categorie. Als je je opgeeft voor één categorie, speel je eerst twee of drie wedstrijden. Als je wint ga je door. Officieel klinkt 'kampioenschap' als een krachtmeting, maar als je de TV Akkrum een beetje kent, weet je dat gezelligheid en meedoen voorop staat. We spelen in poules en er zijn dan ook verschillende categorieën, voor spelers van verschillende sterktes.

10 oktober finale, Captains Dinner en Karaoke
Op zaterdag 10 oktober is de finaledag. Dan sluiten we het toernooi af door gezamenlijk naar de finales te kijken. Daarna is er een stevig Captains Diner verzorgd door restaurant it Polderhûs in De Veenhoop. Als iedereen lekker gegeten heeft, luidt Rikus Rudolphi de feestavond in met de speciale TVAkkrum Karaokebeleving. Iedereen kan meedoen of gewoon een beetje ontspannen chillen. Wat je maar wilt. Je ziet het, allemaal mogelijkheden om je leven aangenaam in te richten. Actief en minder actief. Je kunt kiezen aan welke onderdelen je meedoet. Maar zorg dat je erbij bent ; )

Waarom zou je meedoen aan het toernooi en/of de festiviteiten?
- Je kunt zelf aangeven wanneer je kunt tennissen
- Je wordt ingedeeld op je eigen niveau
- Je ontmoet (nieuwe)clubleden die je wel of niet kent
- Je maakt misschien weer nieuwe tennisafspraken
- Er is een gezellige afsluitende finaledag met mooi weer, lekker eten en goede muziek
- Je hebt voor weinig geld veel plezier, dichtbij huis


Schrijf je nu direct in!
Lijkt het je misschien wat ? Gooi dan nu alles aan de kant en schrijf je in! Voor het toernooi, voor het eten of voor de feestavond. Of neem het hele feestpakket! Onder en boven aan deze mail staat een inschrijfknop. Probeer die eens of klik hier!

CK09 servicedesk
Inschrijven voor eten (€ 10) en of feestavond (gratis), kan door een mail te sturen aan Jan Prange (d.prange@kpnplanet.nl) of Willem Kraaij (willemjudith@hotmail.com). Heb je nog een vraag of speciale wensen? Bel of mail dan nu met Jan Prange. Je kunt je ook telefonisch bij Jan of Willem opgeven. Houd je agenda dan even bij de hand en bel Jan Prange ( 651954) of Willem Kraaij (652093).

We zien je graag.

Tot binnenkort.


De kantine-, activiteiten- en toernooicommissie,
Willem Kraaij
Jan Prange
Alex de Haan
Corinne Bos
Ria Rudolphi
Rikus Rudolphi
Froukje Porte
Colette Govaars
Schrijf je nu in!