Doe mee!

Hallo tennislid,

Tot en met maandag 5 oktober kun je je opgeven voor het Captains Dinner en de Karaoke feestavond. Maar het is beter om dat nu direct te doen. Want dan kun je het niet vergeten! Met deze feestelijke activiteiten komt een knallend einde aan de clubtitelstrijd, die gedurende twee weken - van maandag 28 september tot zaterdag 10 oktober - wordt georganiseerd. De spieren krijgen even rust en de niet-spelers mogen de wel-spelers verzorgen. ; )

We gaan om 17.30 uur aan tafel. Om 19.00 uur is de prijsuitreiking, waarna de spetterende CK09 Karaokebeleving om 20.00 uur losbarst. De maaltijd wordt speciaal samengesteld door Rikus Rudolphi van restaurant It Polderhûs in De Veenhoop en is natuurlijk voor alle deelnemers. Maar uitdrukkelijk ook voor alle belangstellende leden en eventuele Introducés, die niet deelnamen aan de clubkampioenschappen.

Wees er dus bij! Niet alleen lekker en gezellig, ook wel zo makkelijk! Voor een tientje ben je onder de pannen. Past het Captains Dinner je niet, kom dan naar de feestavond en deel in de ontlading!

Geef je nu op door een mailtje te sturen naar Colette Govaars. Dan is dat maar geregeld! Tot zaterdag!

De organiserende commissies,
Willem Kraaij
Jan Prange
Alex de Haan
Corinne Bos
Philippe Schippers
Ria Rudolphi
Rikus Rudolphi
Froukje Porte
Colette Govaars


P.S. Overdag is het ook erg gezellig op het park en kun je spannende wedstrijden kijken.

Doe mee...