Nu opgeven voor woensdag 4 november 2009!

Bakker Marten Boonstra sponsort toernooi

De zomer lijkt definitief voorbij en de bladeren vallen nu met bakken van de bomen. Bakker Boonstra heeft de pepernoten al weer in het schap liggen. We bereiden ons voor op de gezellige feestdagen. Wij nemen daarop alvast een voorschot!
Op woensdag 4 november spelen we namelijk het Bakker Marten Boonstra taartentoernooi met taart en koffie met slagroom. Bakker Marten Boonstra uit Akkrum is sponsor van onze tennisclub en hij sponsort ook dit toernooi.

We gaan ervoor
Want we gaan door. Het zomerslottoernooi op 18 oktober was heel gezellig en die trend zetten we voort op onze fantastische winterharde banen en in het gezellige clubhuis.
Geef je nu dus op voor komende woensdag. Even lekker sporten. Even lekker chillen. Beweging, ontspanning en gezelligheid zijn belangrijk is ons jachtig bestaan. Ja, inderdaad, het wordt ietsje kouder, maar daar merk je niets meer van als je lekker in beweging bent. Dus kom op, we gaan ervoor!

Speel de winter lekker door
Misschien maak je weer nieuwe tennisafspraken, haal het maximum uit je lidmaatschap en speel de winter lekker door!
We hebben leuke muziek, leuke prijzen en we leveren maatwerk. Als je bijvoorbeeld wat later wilt beginnen of wat eerder wilt stoppen, dan kan dat!  Geef het even aan bij je aanmelding!

Meld je nu direct  of uiterlijk voor voor zaterdag 19.00 uur aan via ac@tvakkrum.nl
Tot woensdag 4 november! We spelen van 19.00- 22.30 uur.

Met vriendelijke groet,

Froukje Porte en Colette Govaars
De activiteitencommissie.

Doe mee...