Terug


Projectgroep zoekt vrouwen

De projectgroep, bestaande uit Luitzen Jager, Jan Vrielink, Henk de Jager, Ben Verkerke en gedelegeerde van het bestuur Henk Frijlink, is eenmaal bijeen geweest. In die vergadering is een aantal punten vastgesteld.

Deze punten zijn:
· De projectgroep bestaat alleen uit mannen; er is nog plaats voor een of twee vrouwen. Zijn er belangstellenden dan worden zij uitgenodigd te reageren
· Alle leden van de projectgroep zijn voorlopig en in principe voor winterharde banen. Dit standpunt kan veranderen als het uit te voeren onderzoek leert dat dit niet wenselijk, haalbaar of betaalbaar is
· Er is nog plaats voor een of twee echte gravelbijters. Zij kunnen ook reageren (met name vrouwelijke gravelbijters……J)
· Er is nog geen besluit van de algemene ledenvergadering om over te stappen naar winterharde banen. Voordat de projectgroep veel tijd in een advies gaat steken is er behoefte aan een besluit van de ledenvergadering over het (mits haalbaar en betaalbaar) overgaan naar winterharde banen of het handhaven van de gravelbaansoort. Bij de volgende bestuursvergadering zal dit principepunt op de agenda staan.

De voors en tegens op een rijtje:
Op deze pagina de voors en tegens op een rijtje op basis van informatie van de Maastrichtse tennisvereniging MLTC Ready.