Terug


Bijgaand krijgt u een nieuwsbrief van Tennisvereniging Akkrum. U staat ingeschreven als lid. Leden met een e-mailadres krijgen deze nieuwsbrief periodiek toegestuurd.


Bokbier- en Snerttoernooi: u kunt
zich deze week nog aanmelden

Deelnemers aan het Bokbier- en Snerttoernooi 2006, dat op zaterdagmiddag 14 oktober wordt gehouden, kunnen zich nog tot zondag aanmeldenDat mag per kerende mail of op de opgavelijst in de hal van de kantine. Er zijn nog niet al te veel deelnemers, dus als u volgende week zaterdag tijd heeft, dan mag u zich melden!

 

Aanvankelijk stond het toernooi op veertien dagen later gepland, maar de organisatoren hebben om diverse redenen deze datum geprikt. ’s Middags spelen we een gezelligheidstoernooi volgens beproefd concept. Na afloop kunnen de deelnemers gezamenlijk aan de snertDe snertmaaltijd wordt aangeboden door restaurant It Polderhûs in De Veenhoop, dat sinds deze zomer wordt gerund door de TVA-leden Rikus en Ria Rudolphi. Hun eigen kok zal de maaltijdsoep bereiden.

 

Na afloop van de maaltijd kunnen we dit uiterst fraaie herfstseizoen met een vaatje Bokbier afsluiten. Deelname aan de snertmaaltijd en het proeven van bokbier staat uiteraard open voor alle leden. Mocht het toernooi door weersomstandigheden onverhoopt niet doorgaan, dan beginnen we omstreeks 17.30 uur met de snertmaaltijd. Opgave voor de wedstrijd en/of maaltijd vooraf!

 

We gaan ervan uit dat mensen die zich aanmelden voor de wedstrijd ook meedoen aan de maaltijd.

 

Aangifte tot ZONDAGAVOND 8 oktober 19.00 uur

Aanvang: 13.00 uur            Inleg toernooi2,50


 
Voorzitter over afgelopen seizoen
 
Beste tennisvrienden,

Na afloop van het seizoen en een aantal minder plezante mededelingen in de nieuwsbrief vind ik het op zijn plaats om het een en ander te vertellen wat zich het afgelopen seizoen op bestuursniveau heeft afgespeeld.

Daarbij wil ik ingaan op de volgende onderwerpen:
- Baanonderhoud en staat van de banen
- Vertrekkend bestuurslid en commissielid
- Renovatie banen
 
Voor de hele brief zie op deze pagina.

 
Onderhoudsman (m/v) gezocht
Tennisvereniging Akkrum is voor het komende zomerseizoen op zoek naar iemand die onderhoudswerkzaamheden op en rond het tennispark kan verrichten.
 
Een advertentie met functie-eisen staat op de website van Tennisvereniging Akkrum.

 
Winterles in Aldeboarn
Tennistrainer Wilfred Meulman van TV Akkrum geeft deze winter les in Aldeboarn. De banen daar zijn van Canadian Ten, een soort grit waarvan het spelcomfort vergelijkbaar met gravel is. De lessen worden op woensdag gegeven. "Het voordeel is dat je lekker actief blijft tennissen in de winter", vertelt Wilfred Meulman.
 
Meer details over de winterlessen staat op deze pagina van de website, onder het kopje Training.

 
Gezocht: hoofd bezorging Breakpoint
Als opvolger van Anneke van der Starre zoekt de redactie van Breakpoint een hoofd van de bezorging. Hij of zij krijgt drie tot viermaal per jaar de Breakpoints om ze vervolgens te verdelen onder de tien bezorgers in Akkrum. De belangrijkste taak bestaat uit het verdelen van de te bezorgen clubbladen.
 
Meer informatie bij Henk de Jager 0654-688160 of Alex de Haan 0654-727557

Advertentie (IM)
                                Onze sponsors:
                                   Makelaar en Taxateur Wieb Zandberg
                                   Bronkhorst Belastingadvies- en Administratiekantoor
                                   Voor uw mooiste foto's: www.noordoost.nl
 

 
Clubshirts te koop
In de kantine zijn tijdens de openingsuren clubshirts te koop. Het gaat om t-shirts in wit met het fraaie groengedrukte logo van onze vereniging. De poloshirts zijn uitverkocht. mocht daarvoor interesse bestaan, dan worden er voor aanvang van het komend tennisseizoen weer nieuwe besteld.
Meer informatie op deze pagina.

 
Nieuwe website, nieuwe rubrieken
Met de stevige opfrisbeurt van www.tvakkrum.nl zijn er ook nieuwe rubrieken gekomen. Een van de meest opvallende is die onder het kopje Training. Als u daarop klikt, komt u op een pagina met allerlei informatie over de trainingen. Nieuw is de informatie over de winterlessen in Aldeboarn. Ook de inschrijfformulieren kunt u daar oproepen en desgewenst printen. Verder vindt u er informatie over de trainingsgroepen en de data waarop de trainingen worden gegeven. Overigens is het lesseizoen bijna afgelopen, maar volgend jaar komen hier weer de meest actuele gegevens.



Seizoensagenda
 
Zon 8 oktober Slottoernooi Junioren
Maa 9 oktober Discussieavond baansoort
Zat 14 oktober
Snert- en Bokbiertoernooi
(gewijzigde datum, was: 28 oktober)
 
1. De vaste toss-avond voor senioren in het zomerseizoen is op elke dinsdag vanaf 19:00 uur.
2. Seniorenochtend 55-plussers is op elke maandag en vrijdag van 09:00 tot 12:00 uur.
3. De welbekende gezelligheidstoernooien worden op woensdagavonden gehouden en georganiseerd door Anne Sijbesma. Opgave per toernooi via intekenlijst in de kantine. U kunt zich opgeven tot zaterdagavond 19.00 uur voor het toernooi dat op de volgende woensdag wordt gespeeld. Dat geldt ook voor de gezelligheidstoernooien, die ná 1 september worden georganiseerd.

 
Meer nieuws op de website van Tennisvereniging Akkrum.

Met vriendelijke groeten,
 
Joost Holster
Alex J. de Haan