Terug


Bijgaand krijgt u een nieuwsbrief van Tennisvereniging Akkrum. U staat ingeschreven als lid. Leden met een e-mailadres krijgen deze nieuwsbrief periodiek toegestuurd.

 

www.tvakkrum.nl vernieuwd
De website www.tvakkrum.nl van Tennisvereniging Akkrum is vernieuwd. De layout is aangepast zodat we makkelijk onderhoud kunnen plegen. In de oude opzet lukte dat niet altijd. Joost Holster uit Terherne, die ook bij de club speelt, nam de vernieuwing voor zijn rekening. Hij is werkzaam in de ict-sector, ontwerpt en bouwt ook eigen website en heeft een eigen bedrijf Holster ICT DienstenDe opknapbeurt van www.noordoost.nl deed hij in zijn vrije tijd. Vrije tijd die hij eigenlijk te weinig heeft. Daarom komt ie ook amper tennissen. ,,Volgend jaar moet ik maar eens les nemen'', aldus Holster.
 
In de komende periode worden allerlei zaken op de website verder aangepast en uitgebreid.


Leuke middag voor mini's
Voor de jongste ‘toppertjes’ onder ons organiseert trainer Wilfred Meulman samen met de jeugdcommissie nog een leuke middag vol met (hoe kan het ook anders) tennisactiviteiten. Mikken, hoog houden van de bal, gooien en vangen, overspelen met elkaar, serveren en noem maar op. De kinderen gaan natuurlijk niet met lege handen naar huis, maar ontvangen een echte diploma van tennis! 

Wilfred Meulman kan nog wel wat extra hulp gebruiken op de baan, dus als er een aantal vaders en/of moeders kunnen assisteren, dan graag even een telefoontje naar: 0654-352051

 
Meer informatie op deze pagina.


 
Klussendag: snoeien en onkruid bestrijden
Tijdens de extra klussendag van zaterdag heeft een ploegje van vijf mensen zijn handen even flink uit de mouwen gestoken. Voorzitter Bernhard Kraan trok hoogstpersoonlijk ten strijde tegen het onkruid dat op en rond de banen welig tiert. Cor van der Meer, Eelco Draaisma en Alex de Haan snoeiden een groot deel van over de paden hangende bossages en bomen. Ad Nolte schepte in zijn uppie de grote bult gravel naar een plek naast de blauwe container. Zodoende was er weer ruimte voor de fietsenrekken. Het clubje kwam aan de twee andere bulten (oude gravel en zand) en nog wat andere werkzaamheden niet meer toe. Die worden een andere keer opgepakt.
 
Iedereen nog heel hartelijk dank voor de inzet!

Advertentie (IM)
                                Onze sponsors:
                                   Makelaar en Taxateur Wieb Zandberg
                                            Bronkhorst Belastingadvies- en Administratiekantoor

 
 
Meer nieuws op de website van Tennisvereniging Akkrum.

Met vriendelijke groeten,
Joost Holster
Alex J. de Haan