Terug


Bijgaand krijgt u een nieuwsbrief van Tennisvereniging Akkrum. U staat ingeschreven als lid. Leden met een e-mailadres krijgen deze nieuwsbrief periodiek toegestuurd.


Opgave slottoernooi tot zaterdag 19.00 uur
Uiterlijk zaterdagavond 19.00 uur moeten de aanmeldingen voor het slottoernooi van zaterdagmiddag 30 september binnen zijn. Anne Sijbesma heeft dan nog tijd genoeg om de indeling klaar te maken.
 
Doe mee? Al heeft u geen of nauwelijks wedstrijdervaring, de mensen met wie u speelt, slepen u er wel doorheen. Iedereen van elk niveau mag en kan meedoen.
 
Aanmelden kan via het lijstje in de hal van onze tenniskantine of via de mail naar Anne Sijbesma.
 

www.tvakkrum.nl vernieuwd
Onze website www.tvakkrum.nl is vernieuwd! De verschillen met de vorige website zijn: duidelijker, meer informatie en mooier, al is dat laatste natuurlijk persoonlijk. De site is ruimer opgezet waarbij de menu-opties grotendeels gelijk zijn gebleven. Nieuw is "Verslagen" waarin u verslagen van alle recreatietoernooien van dit jaar kunt lezen.
 
De site wordt geopend met het Laatste Nieuws, waarin u kunt lezen wat er momenteel speelt op uw club. Aangevuld met de actuele Seizoensagenda, de planning van uw tennislessen en eerder gepubliceerd nieuws uit 2005 en 2006. Leuk om nog eens door te nemen!  
 
Voortaan kunt u alle nummers van ons clubblad Breakpoint jaargang 2006 nog eens rustig lezen op de site. Ze bevinden zich achter menu-optie "Breakpoint". Tevens is informatie over het baanreglement, de samenstelling van het Bestuur en alle Commissies van een nieuwe jas voorzien. Dit vindt u allemaal achter menu-optie "Club Info" waarin u tevens het Jaarverslag 2005 kunt vinden.
 
Alles over de competitie 2006 kunt u vinden achter "Competities", aangevuld met verslagen over de verrichtingen van onze teams. Onze huisfotograaf Alex J. de Haan heeft veel foto's gemaakt van clubactiviteiten. Onder menu-optie "Foto" kunt u deze eens rustig bekijken. 
 
Onder "Web links" vindt u verwijzingen naar interessante websites over tennis. Stuur gerust een tip naar onze webredacteur (alexjdehaan@noordoost.nl). Bezoekers die enthousiast worden van onze vereniging en nog geen lid zijn, kunnen via optie "Aanmelden" lid worden.
 
Tenslotte heeft u altijd de mogelijkheid om vragen te stellen, informatie op te vragen of gewoon een berichtje te sturen via menu-optie "Contact". Gewoon doen!
 
www.tvakkrum.nl, altijd een kijkje waard!
 
Groet, Joost Holster.
 

Snacktoernooi: weg diepvriesvoorraad!
Het Snacktoernooi 2006 van Tennisvereniging Akkrum heeft het qua weersomstandigheden weer enorm getroffen. Vorig jaar werd het evenement in het leven geroepen om door de diepvriesvoorraad snacks heen te komen. Dat was voor dit jaar eigenlijk ook weer de reden om een extra gezellgheidstoernooitje te organiseren naast die van Anne Sijbesma in juli en augustus. Potten mosterd, servetten, prikkers, snackschalen en snacks waren de prijzen.
 
Meer nieuws over dit gezelligheidstoernooi vindt u hier.
 

Leuke middag voor mini's

Voor de jongste ‘toppertjes’ onder ons organiseert trainer Wilfred Meulman samen met de jeugdcommissie op maandag 25 september nog een leuke middag vol met (hoe kan het ook anders) tennisactiviteiten. Mikken, hoog houden van de bal, gooien en vangen, overspelen met elkaar, serveren en noem maar op. De kinderen gaan natuurlijk niet met lege handen naar huis, maar ontvangen een echte diploma van tennis !

 

Wilfred Meulman kan nog wel wat extra hulp gebruiken op de baan, dus als er een aantal vaders en/of moeders kunnen assisteren, dan graag even een telefoontje naar: 0654-352051

 
Meer informatie op deze pagina.
 

Gezocht: hoofd bezorging Breakpoint
Als opvolger van Anneke van der Starre zoekt de redactie van Breakpoint een hoofd van de bezorging. Hij of zij krijgt drie tot viermaal per jaar de Breakpoints om ze vervolgens te verdelen onder de tien bezorgers in Akkrum. De belangrijkste taak bestaat uit het verdelen van de te bezorgen clubbladen.
Meer informatie bij Henk de Jager 0654-688160 of Alex de Haan 0654-727557
 

Advertentie (IM)
                                Onze sponsors:
                                   Makelaar en Taxateur Wieb Zandberg
                                            Bronkhorst Belastingadvies- en Administratiekantoor
                                            Voor uw mooiste foto's: www.noordoost.nl
 

Clubshirts te koop
In de kantine zijn tijdens de openingsuren clubshirts te koop. Het gaat om t-shirts in wit met het fraaie groengedrukte logo van onze vereniging. De poloshirts zijn uitverkocht. mocht daarvoor interesse bestaan, dan worden er voor aanvang van het komend tennisseizoen weer nieuwe besteld.
Meer informatie op deze pagina.
 

Meer nieuws op de website van Tennisvereniging Akkrum.

Met vriendelijke groeten,
 
Joost Holster
Alex J. de Haan