Terug


Bijgaand krijgt u een nieuwsbrief van Tennisvereniging Akkrum. U staat ingeschreven als lid. Leden met een e-mailadres krijgen deze nieuwsbrief periodiek toegestuurd.


Klussendag uitgesteld tot 2 december
De klussendag is uitgesteld tot zaterdag 2 december. Aanvankelijk zouden de jaarlijkse werkzaamheden aan het eind van het tennisseizen komende zaterdag worden uitgevoerd.
 
Klussers zijn volgende week zaterdag van 9.00 tot circa 12.00 uur welkom. Onder het motto "Vele handen maken licht werk" kunnen zij aan de slag met diverse werkzaamheden. Die behelzen onder andere het opruimen netten en windschermen, het verwijderen van bladeren van de banen en snoeiwerk. Graag zelf snoeigereedschap, bezems en dergelijke meenemen.
 
Aanmelden kan bij: Eelco Draaisma 0566-650428 of eelcodraaisma@yahoo.com

 
Opgave voorjaarscompetitie 2007 uiterlijk 15 december
Tennissers die volgend voorjaar aan de competitie willen meedoen, kunnen zich tot uiterlijk 15 december opgeven. Dit jaar zijn er aparte opgaveformulieren voor de junioren en senioren. Ze zijn te vinden op de website van Tennisvereniging Akkrum: www.tvakkrum.nl.
 
Het bestuur hoopt op een grote deelname. Daarom wordt benadrukt dat de opgave ook is opengesteld voor individuele spelers. Meestal geven complete teams zich op, maar voor 2007 wil het bestuur ook bekijken of er uit een poule van individuele spelers ook teams kunnen worden samengesteld. Vandaar ook dat teams er rekening mee moeten houden dat de samenstelling van hun ploeg kan worden gewijzigd. Het kan zelfs zo zijn dat bij overinschrijvingen voor bepaalde dagen of bij losse inschrijvingen tennissers of teams teleurgesteld moeten worden omdat er geen ruimte is. Het bestuur probeert uiteraard alle wensen - in samenspraak - zoveel mogelijk te honoreren.
 
De competitie start in week 15 (9 april 2007) en eindigt normaliter week 23 (7 juni 2007). De inschrijvingskosten bedragen per team circa € 27.
 
Het formulier voor de senioren vindt u hier.
Dat van de junioren staat hier.
 

Slottoernooi voor de jeugd gezellig
Net als vorig jaar is het slottoernooi voor de jeugd van Tennisvereniging Akkrum ook weer onder prima weersomstandigheden gehouden. De wedstrijden én spelletjes trokken 8 oktober maar liefst 27 deelnemers.
 
Een verslag met foto's vindt u op deze pagina.

 
Herfstzon tijdens laatste gezelligheidstoernooi
Het herfstzonnetje kwam zelfs nog
om de hoek kijken tijdens het laatste gezelligheidstoernooi dit seizoen van Tennisvereniging Akkrum. De stormachtige wind ging op tijd liggen en van één baan moesten nog wat plasjes water worden verwijderd. En natuurlijk de bladeren. Alle banen lagen bezaaid met bladeren. Met man en macht werden de banen geveegd en daarna konden achttien spelers enthousiast aan hun Sint Maartentoernooi beginnen.
 
Het verslag vindt u op deze pagina

 
Onderhoudsman (m/v) gezocht
Tennisvereniging Akkrum is voor het komende zomerseizoen op zoek naar iemand die onderhoudswerkzaamheden op en rond het tennispark kan verrichten.
 
Een advertentie met functie-eisen staat op de website van Tennisvereniging Akkrum.

 
Winterles in Aldeboarn of Heerenveen
Tennistrainer Wilfred Meulman van TV Akkrum wil deze winter zowel op de openluchtbanen in Aldeboarn als in het Racketcentrum Heerenveen lesgeven. Hij heeft al een aantal groepen, maar onverwacht diende zich nog de mogelijkheid van overdekt tennissen aan.
 
Meer details over de winterlessen staat op deze pagina van de website, onder het kopje Training.

 
Gezocht: hoofd bezorging Breakpoint
Als opvolger van Anneke van der Starre zoekt de redactie van Breakpoint een hoofd van de bezorging. Hij of zij krijgt drie tot viermaal per jaar de Breakpoints om ze vervolgens te verdelen onder de tien bezorgers in Akkrum. De belangrijkste taak bestaat uit het verdelen van de te bezorgen clubbladen.
 
Meer informatie bij Henk de Jager 0654-688160 of Alex de Haan 0654-727557

Advertentie (IM)
                                Onze sponsors:
                                   Makelaar en Taxateur Wieb Zandberg
                                   Bronkhorst Belastingadvies- en Administratiekantoor
                                   Voor uw mooiste foto's: www.noordoost.nl
 

 
Clubshirts te koop
In de kantine zijn tijdens de openingsuren clubshirts te koop. Het gaat om t-shirts in wit met het fraaie groengedrukte logo van onze vereniging. De poloshirts zijn uitverkocht. Mocht daarvoor interesse bestaan, dan worden er voor aanvang van het komend tennisseizoen weer nieuwe besteld.
Meer informatie op deze pagina.



Seizoensagenda 2007-2008
 
2006  
 
Zaterdag 2 december Klussendag 9.00-12.00 uur
Vrijdag 8 december Wijnproefavond
Vrijdag 15 december Deadline opgave voorjaarscompetitie 2007
 
2007  
 
Zaterdag 6 januari Nieuwjaarsborrel
Zondag 14 januari Nieuwjaarstoernooi Rackethal. Na afloop: winterkostavond in kantine
Zondag 15 april Openingstoernooi junioren
April/mei Voorjaarscompetitie
Zondag 10 juni Poffer/senior/junior toernooi
Woensdag 27 juni Clubkampioenschappen mini en ¾
30 juni – 1 juli Clubkampioenschappen grootveld
15-23 september Boarnsterhimtoernooi jeugd
Zondag 7 oktober Slottoernooi jeugd

1. De vaste toss-avond voor senioren in het zomerseizoen is op elke dinsdag vanaf 19:00 uur.
2. Seniorenochtend 55-plussers is op elke maandag en vrijdag van 09:00 tot 12:00 uur.
3. De welbekende gezelligheidstoernooien worden op woensdagavonden gehouden en georganiseerd door Anne Sijbesma. Opgave per toernooi via intekenlijst in de kantine. U kunt zich opgeven tot zaterdagavond 19.00 uur voor het toernooi dat op de volgende woensdag wordt gespeeld. Dat geldt ook voor de gezelligheidstoernooien, die ná 1 september worden georganiseerd.

 
 
Meer nieuws op de website van Tennisvereniging Akkrum.

Met vriendelijke groeten,
 
Joost Holster
Alex J. de Haan