Bijgaand krijgt u een nieuwsbrief van Tennisvereniging Akkrum. U staat ingeschreven als lid. Leden met een e-mailadres krijgen deze nieuwsbrief periodiek toegestuurd.


Kantinedienst: wijziging zaterdagtijden/teams voor dichte deur
De kantinediensten voor de zaterdag zijn gewijzigd. De vrijwillligers draaien iets langere diensten dan per ongeluk was genoteerd, namelijk van 13.00 tot 16.30 uur en van 16.30 tot 20.00 uur.

We willen iedereen oproepen vooral te komen. Donderdagavond ging het faliekant mis. Degene die dienst had en het "pûdsje" bij Freddy Beimers had moeten ophalen, liet verstek gaan. Ook de tweede man of vrouw kwam niet opdragen. Het gevolg is dat de competitieteams voor de dichte deur staan en de kantinecommissieleden - beiden die avond toevallig wel in Akkrum - konden opdraven om de deuren te openen. Ook moet er dan een "reservepûdsje" komen. De extra tijd en energie die dat kost, is nog wel overkoombaar, maar het eten is bij een van de commissieleden wel aangebrand. En daar baalt hij stevig van.

Op onze website www.tvakkrum.nl staat de complete lijst met de kantinediensten tijdens de competitiewedstrijden. Alle competitiespelers worden als eerste ingedeeld. Daarnaast kunnen ook andere leden op de lijst staan. Als u onverhoopt op een bepaalde dag niet kunt, regel dan zelf een vervanger. U kunt uit deze lijst putten en eventueel een dienst ruilen, maar u mag ook een ander lid van Tennisvereniging Akkrum vragen. Een oproep aan alle teamaanvoerders: geef het door aan uw medespelers!

Op www.tvakkrum.nl staat de volledige lijst.


Start van de lessen
De lessen zijn afgelopen week ook weer gestart. Op maandag en vrijdag trainen zowel junioren als senioren
onder leiding van Wilfred Meulman. Op onze website staan alle namen van lessers en hun telefoonnummers. Mocht de les onverhoopt uitvallen, dan kan iedereen elkaar via een zogenaamde telefoonboom bellen.

Meer informatie onder de knop Trainen in de linkerkolom op www.tvakkrum.nl


Proefavond voorjaarswijnen met mediterraan diner
Een voorjaarswijnproeverij onder leiding van wijnkenner Ferencz Deli van De Oude Wijnhoeve in Heerenveen met mediterraan diner in ons eigen tenniscomplex. Dat staat op vrijdag 11 mei op het programma. De formule is beproefd. Twee voorgaande proeverijen vlak voor kerst waren goed bezocht en sfeervol. En het belangrijkste: de opbrengst is voor de tennisvereniging. Zo hebben we inmiddels een bedrag van zevenhonderd euro kunnen inzamelen.

Op vrijdag 11 mei staan de voorjaarswijnen centraal. Ferencz Deli zoekt een keur aan specifieke voorjaarswijnen uit en geeft daarbij uitvoerig tekst en uitleg. Tijdens een smaakvol mediterraan diner kunnen de wijnen worden gecombineerd met de hapjes die de kok van Deli op tafel zet. Kosten van deze maaltijd met gratis wijnen om te proeven bedragen 25 euro.

U kunt zich per kerende mail aanmelden bij:

Ad Nolte             a.nolte@chello.nl
Alex J. de Haan    alexjdehaan@noordoost.nl


Advertentie (IM)
                                Onze sponsors:
                                   Makelaar en Taxateur Wieb Zandberg
                                   Bronkhorst Belastingadvies- en Administratiekantoor
                                   Voor uw mooiste foto's: www.noordoost.nl

Uitslagen competitie op www.tvakkrum.nl 
De eerste competitieweken zijn alweer afgerond. De uitslagen van alle wedstrijden van Tennisvereniging Akkrum zijn te volgen via de website www.tvakkrum.nl. Onder de button Competities vindt u een overzicht van alle deelnemende teams. Als u op de okergele link van elke teamnaam klikt, komt u in een overzicht van de competitiestand op de KNLTB-site. Op die pagina's vindt u ook het programma en de uitslagen.


Meer nieuws op de website van Tennisvereniging Akkrum.

Met vriendelijke groeten,
 
Joost Holster
Alex J. de Haan