header-zonnepanelen.jpg

Het is Eerste Pinksterdag-avond, als ik achter mijn laptop ‘duik’ om een stukje te schrijven voor Tennnisverenig Akkrum. Het zomerseizoen is begonnen, de trainingen zijn ruim een maand bezig en veel leden spelen wedstrijden in competitieverband op ons park of natuurlijk elders.

 

Er is nog steeds sprake van een stijgende lijn als het gaat om het ledenaantal. In februari/maart ben ik naar de nieuwe Brede School in Akkrum om tijdens de gymles de basisschoolleerlingen enthousiast te maken voor tennis. Net als andere jaren heeft dat ook dit jaar weer zijn vruchten afgeworpen. Met de Open Dag was het weliswaar erg winderig en koud, maar vele kinderen trotseerden de weersomstandigheden en zijn sinds april ingestroomd als actielid. Daarnaast zijn er ook weer volwassenen nieuw op les of hebben zich lid aangemeld.
De tennislessen in Akkrum zijn dit zomerseizoen op maandagmiddag en -avond, woensdagochtend, -middag en -avond en ook op vrijdagochtend en -avond. De lesindeling staan op onze website www.tvakkrum.nl.
Een tennisvereniging met drie tennisbanen en maar liefst 125 mensen, die tennisles volgen, daar mogen we met z’n allen trots op zijn! Dit is ook zeker de verdienste van vele vrijwilligers die binnen de club de handen uit de mouwen steken en mensen enthousiast maken voor tennis. Bij deze een dikke pluim voor allen!
Er zijn veel nieuwe competitiespelers bijgekomen, zowel bij de jeugd als de senioren. Ook dat is een positieve ontwikkeling. Tenslotte train je om beter te worden en je tennisspel te meten met anderen. Daardoor ontstaat er plezier en enthousiasme bij de club.
Op zaterdag 1 juni is de laatste competitie-speelronde en daarna organiseert Anne Sijbesma zijn welbekende gezelligheidstoernooien weer. Daarnaast worden er ook vele leuke toernooien georganiseerd in de regio voor jeugd en volwassenen. Deze toernooien kunt u vinden op de websites www.toernooi.nl of www.knltb.nl. Schroom niet en doe mee!


Met sportieve groet,

Wilfred Meulman,


Trainer Tennisverneiging Akkrum
Allround Tennis, Tennisorganisatie Meulman

Agenda

09 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - eerste ronde - Balk-Akkrum
30 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - tweede ronde
08 sept 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - finalerondes

240327 Logo brouns notariskantoor
 LogoKromme Knilles 1000