header-toss.jpg

Vers gebakken speciaalbrood met fèta, olijven, ui en gedroogde tomaat gecombineerd met de smaakvolle vispakketjes van topkok Pal Muskens. Ze waren de toppers tijdens het Brood en Vistoernooi 2013, waar achttien tennissers zich de verrukkelijkheden goed lieten smaken. Halverwege de avond werd een pauze ingelast voor het voeden van de smaakpapillen, die meer dan voldoende aan hun trekken kwamen. En om de bijzondere maaltijd heen werd er ook nog getennist.

De achttien spelers van Tennisvereniging Akkrum lieten zich de avond in dubbel opzicht goed smaken. Acht dames en tien heren speelden in verschillende samenstelling dubbelpartijen, zowel mix als dames- en herendubbels. Absolute winnaar bij de dames werd Annemieke Hart, direct gevolgd door Boukje Ratering. Henny Prins en Sandra Lettinga deelden de derde plaats.

Ruurd Kramer eindigde bij de heren op de eerste plaats. Tweede werd Oscar Bohlander, terwijl Alex de Haan op een derde plaats eindigde. De winnaars troffen het en kregen allemaal een fraai verpakt speciaalbrood, dat warme bakker Marten Boonstra 's middags had gebakken. De geur van uien, fèta en tomaat vulden de kantine de hele avond.

Op de foto staan van links naar rechts Henny Prins, Nicoline Koers, Boukje

Ratering, Sandra Lettinga, Froukje Porte, Harke van der Meulen en Ruurd Kramer.

131026 Brood en Vistoernooi met Henny Prins en Ruurd Kramer

 

Agenda

09 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - eerste ronde - Balk-Akkrum
30 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - tweede ronde
08 sept 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - finalerondes

240327 Logo brouns notariskantoor
 LogoKromme Knilles 1000