Wintertennis voor dames
in sporthal seizoen 06/07

Bij voldoende belangstelling wordt gedurende het winterseizoen 2006/2007 een tenniscompetitie voor dames in de Utingeradeelhal opgezet, op dezelfde manier zoals Anne Sijbesma dat momenteel op de donderdag (dames) en zondagmorgen (heren) doet. De bedoeling is dat deelnemers regelmatig op zondagmorgen tussen 9.00 en 10.00 uur te tennissen. Niet elke week, maar twee of drie keer per maand in de vorm van een dames-dubbelcompetitie, niet met vaste koppels, maar afwisselend met andere partners. Het initiatief komt van Yvonne Kromkamp uit Nes (B).

Het zondagochtendtennis is bedoeld voor vrouwen die door de week geen tijd cq gelegenheid hebben sportief met hun sport bezig te zijn. De periode waarin dit plaats zal vinden is van oktober tot en met medio december 2006. De inschrijving staat open voor dames vanaf 18 jaar. De kosten zullen ongeveer € 25,= per persoon bedragen.

Dus dames: schroom niet, meld u aan indien u belangstelling mocht hebben! Het is toch heerlijk om eerst zelf sportief bezig te zijn, en daarna nog de gehele dag voor je te hebben om te besteden aan het gezin of andere bezigheden.

 Voor meer informatie c. q . opgave kunt u bellen: Yvonne Kromkamp 0566-651519.