Terug


Website Tennisvereniging Akkrum is vernieuwd

www.tvakkrum.nl, altijd een kijkje waard!

Onze website www.tvakkrum.nl is vanaf 11 september jl. vernieuwd! De verschillen met de vorige website zijn: duidelijker, meer informatie en mooier. Al is dat laatste natuurlijk persoonlijk. De site is ruimer opgezet waarbij twee nieuwe menu-opties zijn toegevoegd: "Verslagen" en "Training". In "Verslagen" kunt u verslagen van recreatietoernooien en overige clubactiviteiten lezen. Achter menu-optie "Training" vindt u de samenstelling van de lesgroepen, de planning en nieuws van onze trainer.

Nieuw is het smalle kader aan de rechterkant van de site. Hierin worden serieuze en minder serieuze mededelingen opgenomen.

De site wordt geopend met het Laatste Nieuws, waarin u kunt lezen wat er momenteel speelt op uw club. Aangevuld met de actuele Seizoensagenda en eerder gepubliceerd nieuws uit 2005 en 2006. Leuk om nog eens door te nemen!

Voortaan kunt u alle nummers van ons clubblad Breakpoint jaargang 2006 en de Nieuwsbrieven vanaf juli 2006 nog eens rustig lezen op de site. Ze bevinden zich achter menu-optie "Breakpoint". Tevens is informatie over het baanreglement, de samenstelling van het Bestuur en alle Commissies van een nieuwe jas voorzien. Dit vindt u allemaal achter menu-optie "Club Info" waarin u tevens de Jaarverslagen 2003 tot en met 2005 kunt vinden.

Alles over de competitie 2006 kunt u vinden achter "Competities", aangevuld met verslagen over de verrichtingen van onze teams. Onze huisfotograaf Alex J. de Haan heeft veel foto's gemaakt van clubactiviteiten. Onder menu-optie "Foto" kunt u deze eens rustig bekijken.

Onder "Web links" vindt u verwijzingen naar interessante websites over tennis. Stuur gerust een tip naar onze webredacteur alexjdehaan@noordoost.nl. Bezoekers die enthousiast worden van onze vereniging en nog geen lid zijn, kunnen via optie "Aanmelden" lid worden.

Tenslotte heeft u altijd de mogelijkheid om vragen te stellen, informatie op te vragen of gewoon een berichtje te sturen via menu-optie "Contact". Gewoon doen!