Terug


Aantal leden TVA moet contributie nog betalen

Voor veel leden is het tennisseizoen zo’n beetje voorbij. Volop herfst, bladeren beginnen nu eindelijk van de bomen te vallen, de najaarsstormen komen al lekker los. Doch….. bij een aantal leden blijft er toch iets ‘muurvast’ zitten: de contributie voor de Tennisvereniging, stevig verankerd op de eigen bankrekening.

‘Kijk, die acceptgirokaart voor het betalen van de jaarlijkse clubcontributie is natuurlijk geen ansichtkaart van mij’, aldus onze penningmeester Jan Prange. ‘Toch beschouwen een aantal leden dit kennelijk wel zo, want die reageren nog niet met de juiste daadwerkelijke actie: de betaling’.

Gelukkig hebben de meeste leden hun contributie al overgemaakt, hetzij met een acceptgiro, hetzij via een machtiging. Dit laatste heeft overigens de absolute voorkeur: geen rompslomp, niet vergeten, en op tijd de betaling geregeld.

Eigenlijk te zot voor woorden, dat op dit moment, nadat men al het hele seizoen heeft kunnen tennissen, er nog een aantal leden denkt dit gratis te kunnen doen! Eén keer vergeten, a lá, dat kan nog. Maar na de herinnering(en) nog steeds niet betalen : dik foei!

Dus mensen, een ieder die deze tennisschoen past, trekke hem aan. Oftewel: maak snel die contributie even in orde.