Kantinedienst tijdens voorjaarscompetitie

Op deze pagina staat de link naar de lijst met kantinediensten voor de komende voorjaarscompetitie. Als u onverhoopt op een bepaalde dag niet kunt, regel dan zelf een vervanger of wissel van dienst. De telefoonnummers staan achter alle namen. Geef de wisseling ook door aan de kantinecommissie.

Het pûdsje met wisselgeld kunt u tijdens winkelopeningstijden halen bij Freddy Sport & Schoen aan het Heechein. Daar levert de laatste bardienstmedewerker het pûdsje ook weer in. Als de winkel gesloten is, kunt u het pûdsje in de brievenbus deponeren.

De gastspelers krijgen twee kopjes koffie van de vereniging, die op de zogeheten Eigen Verbruik-lijst worden bijgeschreven. Kom een kwartier voor tijd, zodat u rustig koffie kunt zetten.

De door-de-weekse bardiensten tot 24.00 uur kunnen in overleg met het spelende team eerder worden beëindigd.

Let er op dat u bij het printen alle gegevens goed op papier heeft. Desgewenst kunt u ze voor uw eigen dienst controleren met de versie op de website.

Klik hier voor de bardiensten


Afkoop bardienst
De bardienst kan worden afgekocht voor een bedrag van 25 euro. Stuur daarvoor een mailtje naar secretariaat@tvakkrum.nl.

Geplaatst op dinsdagdag 30 maart 2010, update woensdag 31 maart 2010 en zondag 11 april 2010.