Instructieavond voor bardienstmedewerkers

Proefavond met 
lekkere hapjes

Voor de bardienstmedewerkers  van Tennisvereniging Akkrum wordt op donderdag 8 april een gezellige proefavond georganiseerd. Het gaat om een instructieavond, waar allerlei verschillende hapjes uit de kantine worden klaargemaakt. Onder het genot van een zelf getapt frisje of biertje kunnen de hapjes ook daadwerkelijk worden genuttigd
.

Doel van de bijeenkomst is het uitleggen en toelichten van de gang van zaken in de kantine. Niet voor iedereen is het vanzelfsprekend hoe een tosti moet worden geserveerd of hoe een bierfust moet worden gewisseld. Onder leiding van de kantinecomissie kunnen de bardienstmedewerkers (ook in spé) zien hoe alles reilt en zeilt. Alle leden van de vereniging zijn van harte welkom.

Niet alleen een biertje tappen of cola inschenken staan op het programma. Ook het klaarmaken van snacks, koffie en thee zetten, het schoonmaken van de bar en tafels en het bijvullen van de koelkast. Op het oog vanzelfsprekende zaken, maar niet verkeerd om met zijn allen eens kritisch naar te kijken.Het programma duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur.

Graag van tevoren even melden dat je komt, omdat we de groep(en) wel tot  een maxuimum aantal deelnemers willen beperken.


Aanvang: 20.00 uur

Aanmelden kan bij:

Corinne Bos corinne.bos@zonnet.nl 
Alex J. de Haan: alexjdehaan@gmail.com



Geplaatst op woensdag 31 maart 2010.