15112152_nacht_1200x300.jpg

20221222 TVA terraslicht aan overdagTerwijl de energieprijzen de pan uitgieren, brandden woensdagnacht en donderdag een groot deel van de dag de terraslichten van het clubgebouw van Tennisvereniging Akkrum volop. Pas in de loop van de middag constateerde een van de leden dat de lichten brandden. Hij heeft ze uit gedaan.

Naar alle waarschijnlijkheid zijn de lichten tijdens de woensdagavondcompetitie aan gedaan. Bij het afsluiten van de kantine zijn ze niet weer uit gezet. Het sponsorcommissielid heeft niet uitgerekend hoeveel euro's de branduren van de drie terraslichten hebben gekost, maar ,,die lichten mogen gerust worden gedoofd''. Hetzelfde geldt voor een hele trits handelingen, die bij het verlaten van de kantine moet worden uitgevoerd. Op de bar ligt een lijstje met activiteiten. Kleine moeite, groot plezier.

Agenda

06 jan 2024    16:30 -
Nieuwjaarsreceptie 2024

230614 TVA Banner Toss avond

Tennisballen op de banen van Tennisvereniging Akkrum in de avonduren. De lichtmasten en het kunstgras met keramisch gravel (merknaam Smash Court van Grontmij, maar in Akkrum van Antea Group)