header-tennesracket-jongeren.jpg

KNLTB stelt tenniscompetitie maandje uit

20031650 Tennisbal in plas water 500De start van de Voorjaarscompetitie 2021 van de KNLTB is uitgesteld tot begin mei. Reden is de verlenging van de lockdown en de onzekerheid over de ontwikkelingen rondom corona in de maand april. Vijf juniorenteams en een tiental seniorenteams van Tennisvereniging Akkrum staan in de startblokken, maar moeten minstens een maandje extra geduld oefenen.

Lees meer...

Voorjaarscompetitie 2021: 24 juniorleden van de partij

21010450 TVA Koude eerste les juniorenAan de voorjaarscompetitie van 2021 doen maar liefst 24 juniorleden doen mee. Ze zijn ingedeeld in vijf teams. In de eerste helft van maart wordt het competitieschema bekend. Daarna volgt meer informatie.

Lees meer...

Voorjaarscompetitie: alle jeugdleden doen mee

2020 Clubkamp jeugd Ane Egbert de Jong 450Nieuw binnen Tennisvereniging Akkrum is dat kinderen die les krijgen, automatisch aan de voorjaarscompetitie meedoen. Aangezien de huidige jeugdleden dat fenomeen nog niet kennen,geldt dat voor komend seizoen alleen voor nieuwe leden. Zij trainen eerst een paar maanden en starten daarna met competitie. De opzet is ongeveer hetzelfde als bij voetbal en korfbal, waar alle jeugdleden direct ook aan de competitie meedoen. De landelijke tennisbond KNLTB noemt de nieuwe opzet "Tennis Alles-in-1".

Lees meer...

Voorjaarscompetitie 2021: nu inschrijven

aanbod knltb voorjaarscompetitie 2021 frieslandSeniorenteams van Tennisvereniging Akkrum kunnen zich tot en met zaterdag 9 januari 2021 inschrijven voor de voorjaarscompetitie 2021. Competitieleiders Willem Kraaij en Herman Stokman schrijven de teams daarna in bij de KNLTB. Het inschrijfgeld per team (inclusief de kosten voor de ballen) bedraagt 95 euro.

Lees meer...

Voorjaarscompetitie tennis verschuift naar herfst

05041450 400 bal tussen net en paalDe voorjaarstenniscompetitie van de KNLTB wordt in de herfst van 2020 gespeeld. Dat geldt ook voor de Kia Tenniskids-competitie. Vanwege de coronacrisis zou de start in het weekend van 9 en 10 mei zijn, maar volgens de KNLTB is het spelen van deze competities voor de zomer niet meer haalbaar.

Lees meer...