15112152_nacht_1200x300.jpg

Met het nieuwe KNLTB Afhangbordscherm in de hal van het clubhuis van Tennisvereniging Akkrum kan eenvoudig een baan worden gereserveerd. Met de nieuwste nieuwe ledenpas kun via de scanner bij het scherm inloggen en een baan afhangen. De ledenpassen zijn verkrijgbaar in de kantine of bij de secretaris van Tennisvereniging Akkrum. Afhangen op afstand kan alleen nog met je mobiel met de KNLTB ClubApp, dus niet meer via het oude www.afhangbord.nl.

Om op afstand te kunnen afhangen heb je twee dingen nodig. Ten eerste een mailadres waarop je een uitnodiging kunt ontvangen om de KLNTB ClubApp. te gebruiken en daarnaast een mobiel waarop deze ClubApp geïnstalleerd kan worden. Elk lid van Tennisvereniging Akkrum krijgt op het bij Tennisvereniging Akkrum bekende email-adres een uitnodiging om de Clubapp te kunnen gebruiken. Heb je geen email gekregen, informeer dan bij de secretaris van Tennisvereniging Akkrum of je emailadres nog klopt en/of vraag om een nieuwe uitnodiging. In deze email staat een link met ‘Kies Wachtwoord’. Door hierop te drukken kun je een wachtwoord aanmaken.

Daarna kun je met je mobiel op de google playstore (Android) of ios app store (Iphone) zoeken naar de KNLTB ClubApp en deze app installeren. Na installatie open je de KNLTB ClubApp en zoekt naar onze vereniging ‘T. V. Akkrum’ . Selecteer onze vereniging en vul je bondsnummer en wachtwoord in. Als het inloggen goed gaat kun je nu een baan afhangen. Je hoeft maar 1x in te loggen met je mobiel, de volgende keer opent de KNLTB ClubApp direct.

Met de KNLTB ClubApp kun je naar banen afhangen, je eigen rating bekijken, je reserveringen bekijken en uitslagen en standen van de competitie bekijken. Ook kun je bij App instellingen bijvoorbeeld je notificatieinstellingen wijzigen.

Agenda

14 dec 2019    13:00 - 17:00
Pannenkoekentoernooi 2109

tva winter