header_corona_afstand_houden_300.jpg

De clubkampioenschappen van Tennisvereniging Akkrum staan weer op stapel en zullen gehouden worden vanaf zaterdag 2 september tot en met zaterdag 14 september als finaledag.

Tijdstip van spelen is door de week ‘s avonds vanaf 19.00 en in het weekend de gehele dag. Omdat er gedurende een van de beide weken ook nog tennislessen zijn en de najaarscompetitie kan er niet op elke dag gespeeld worden. Ook worden er reservedagen ingepland.

Op het inschrijfformulier kun je aangeven welke dagen je niet kunt spelen. Het definitieve programma komt op www.tvakkrum.nl en op papier in de hal van ons clubgebouw.

Het reglement van de CK2019 hangt op het prikbord in het clubgebouw. 

Per categorie bedraagt het inschrijfgeld € 5,00.

 

De categorieën: 

  1. Dames dubbel
  2. Heren dubbel
  3. Gemengd dubbel
  4. Senioren

De organisatie houdt zoveel mogelijk rekening met de speelsterkte van de deelnemers. Bijvoorbeeld met verschillende poulesterktes of leeftijdscategorieën. Ook beginnende leden kunnen prima meedoen. Heb je geen tennispartner, geef je op en vink op het formulier aan dat je een tennisparter zoekt. Wij zorgen voor een geschikte partner. 

Regels

We spelen om 2 gewonnen sets. Bij 6-6 (in games) wordt een tiebreak tot 7 punten gespeeld (met 2 punten verschil) om de set te beslissen. De eventuele 3e set is een supertiebreak tot 10 punten (met 2 punten verschil). In de finale wordt de super-tiebreak vervangen door een 3e set. In de 3e set wordt bij 6-6 een tiebreak tot 7 punten gespeeld om de wedstrijd te beslissen.

Zaterdag 14 september 2019 is de finaledag, die afgesloten wordt met een heerlijke barbecue (vanaf 17.00u). Ook niet-spelers zijn natuurlijk van harte welkom.

Opgave uitsluitend via onderstaand formulier. Mocht je vragen over de CK2019 hebben, dan kan dat via het mailadres: tc@tvakkrum.nl

Aanmelden clubkampioenschappen

  Ververs Captcha  
 

Agenda

08 sept 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - finalerondes

240327 Logo brouns notariskantoor
 LogoKromme Knilles 1000