header-tennesracket-jongeren.jpg

201104 Corona woensdagavondcompetitieAlle dubbelcompetities van Tennisvereniging Akkrum liggen vanwege de strenge coronamaatregelen vanaf woensdagavond 4 november 2020 twee weken lang stil. Daarna wordt bekeken of het schema weer kan worden opgepakt en of de gemiste partijen later kunnen worden ingehaald. De trainingslessen gaan in afgeslankte vorm door.

De deelnemers aan de woensdagavondcompetitie konden hun wedstrijden onder schitterende weersomstandigheden nog mooi afmaken. Anne Sijbesma had er op zijn verjaardag bijna een dagtaak aan om alle deelnemers van de donderdagcompetitie in de Utingeradeelhal weer te informeren. ,,Ik ha de heale middei oan it beljen west’’, vertelde hij. Ook de deelnemers van de wintercompetitie op de zondagochtend zijn of worden geïnformeerd.

Het dubbelspel ligt twee weken stil, enkelspel is toegestaan. De verzwaarde maatregel geldt voor seniorleden van achttien jaar en ouder. Voorwaarde is dat ze anderhalve meter afstand tot elkaar houden.

Voor trainingen geldt ook dat maximaal twee lessers tegelijk op de baan mogen. Trainer Wilfred Meulman valt buiten de maatregel. Hij mag eventueel zes mensen op drie banen lesgeven. Lesgroepen mogen niet worden gemend.

Jeugdleden tot en met 17 jaar mogen in grotere groepen blijven spelen. Ze hoeven ook niet op corona-afstand van elkaar te blijven. De kantine, douches en kleedkamers zijn dicht. De toiletten blijven voor noodgevallen open.

Meer informatie bij de KNLTB, Klik hier.

Foto: Noordoost.nl

 

Agenda

09 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - eerste ronde - Balk-Akkrum
30 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - tweede ronde
08 sept 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - finalerondes

240327 Logo brouns notariskantoor
 LogoKromme Knilles 1000