header-zonnepanelen.jpg

Nieuwe bestuursleden Tennisvereniging Akkrum heeft een nieuwe kandidaat voor het voorzitterschap. Rikus Rudolphi uit Terherne (links op de foto)wil de taken wel op zich nemen. Tijdens de algemene ledenvergadering in het voorjaar van 2021 kunnen leden hun stem uitbrengen. Als de benoeming doorgaat, dan wordt Rudolphi de opvolger van Herman Bierma, die nu voorzitter is.

Geert Couperus uit Nes (op de foto tweede van links) volgt mogelijk penningmeester Ernst Beek op. Over zijn kandidatuur kan ook tijdens de komende ledenvergadering worden gestemd. Beide bestuurskandidaten zijn al jaren actief lid van Tennisvereniging Akkrum. Ze spelen ook in de voorjaarscompetitie. Rudolphi leidde in de winter van 2003/2004 de bouwgroep, die samen met een legertje aan vrijwilligers het nieuwe clubhuis bouwde.

Meer bestuursleden gevraagd
Bierma en Beek hebben hun functies al sinds vorig voorjaar beschikbaar gesteld. De invulling ervan verliep moeizaam. Hetzelfde geldt voor de invulling van de - zo het lijkt - eeuwigdurende vacature van algemeen bestuurslid. Daarvoor worden al langere tijd kandidaten gevraagd. Op dit moment draait Herman Stokman ook nog mee, maar als een opvolger de jeugdzaken binnen het bestuur op zich wil nemen, dan juicht hij dat van harte toe.

Ook de verschillende commissies kennen vacatures. Een deel van de actieve leden is best bereid een handje te helpen, maar doet dat op losvaste basis. ,,Als een paar van hen een stapje meer willen zetten, dan zou dat al een heel eind in de werkzaamheden voor de club schelen. Geef je daarom op als bestuurs- of commissielid'', luidt het credo.

Foto: Noordoost.nl

Agenda

09 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - eerste ronde - Balk-Akkrum
30 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - tweede ronde
08 sept 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - finalerondes

240327 Logo brouns notariskantoor
 LogoKromme Knilles 1000