16040252_ballenstapel_1200x300.jpg
060315acOp een gure dinsdagochtend (het is koud buiten) neem ik even de tijd om achter mijn laptop te kruipen en een stukje te gaan schrijven.

Aan degene die mij nog niet kennen, zal ik me even voorstellen. Mijn naam is Wilfred Meulman, woonachtig te Heerenveen en ik ben vanaf 1 april aangesteld om de lessen te gaan verzorgen voor Tennisvereniging Akkrum. Ik ben 36 jaar, getrouwd en we hebben twee dochters : Eline (7) en Myrthe (5). Mijn vrouw is activiteitenbegeleidster in een verzorgingstehuis in Heerenveen.

De sportlerarenopleiding Cios in Heerenveen heb ik in 1998 afgerond en eigenlijk direct daarna ben ik gaan lesgeven. Ik heb 6 jaar gewerkt voor een grote tennisschool, PRO Tennis, en vanaf 2006 werk ik bij Tennisvereniging Grouw in Grou.

Van 2006 tot en met 2008 heb ik ook al lesgegeven in Akkrum.  Halverwege die periode kreeg ik de kans om hoofdtrainer te worden in Steenwijk. Daar heb ik lessen gegeven van 2007 tot en met vandaag. Daar werkte ik via een tennisschool.

Vanaf komend zomerseizoen mag ik de mensen van Tennisvereniging Akkrum weer training gaan geven en daar heb ik heel veel zin in!! Ik wil van de club weer een bloeiende vereniging maken en samen met bestuurs-en commissieleden de vereniging weer op vele fronten versterken : meer jeugdleden werven, de competitie op een hoger niveau brengen, toernooien en activiteiten die georganiseerd worden, meer enthousiasmeren en daarnaast proberen de clubs in de regio meer laten samenwerken.

Omdat ik al de tennisvereniging en ik elkaar ak kennen, denk ik dat dit een groot voordeel is. We weten wat we aan elkaar hebben en waar we naartoe willen met de vereniging. De club geeft mij ook de kans om als zelfstandige te gaan werken, iets wat ik al langer wilde gaan doen maar de stap op de een of andere manier niet durfde te nemen.

Nu dus wel en samen met onder andere Tennisvereniging Grouw hoop ik in de toekomst een langdurige samenwerking te creëren.

 

Achter de schermen zijn we al bezig met de eerste voorbereidingen en ik hoop iedereen dan ook tijdens het openingstoernooi eind maart / begin april te ontmoeten.

Binnenkort kunnen alle leden ook een inschrijfformulier verwachten voor trainingen. Ik zal in eerste instantie de maandag en de vrijdag aanbieden als lesdag. Daar hoort u allen snel meer over.

Tot snel op de tennisbanen van TV Akkrum !!

Sportieve groeten,

Wilfred Meulman

 

Agenda

09 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - eerste ronde - Balk-Akkrum
30 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - tweede ronde
08 sept 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - finalerondes

240327 Logo brouns notariskantoor
 LogoKromme Knilles 1000