17020858_Koukleumenopdebank.jpg

210829 Kantine direct pinnenIn een brief aan de leden dringt het bestuur van Tennisvereniging Akkrum aan op het afrekenen van kantineconsumpties met de pin. Speciaal daarvoor is een pinapparaat aangeschaft. Mede als gevolg van de coronapandemie heeft het afrekenen met de pinpas of mobiele telefoon een enorme vlucht genomen. ,,Als ik het park verlaat, heb ik mijn consumpties betaald’’, is de nieuwe slogan van het bestuur.

,,Het apparaatje, dat naast de kassa ligt, is super makkelijk te bedienen door degene die voor het afrekenen van consumpties zorgt. Als bestuur willen we graag dat groepjes zelf bepalen wie ervoor zorgt dat alle genoten consumpties direct of na afloop worden afgerekend’’, aldus het bestuur in de brief, die begin deze maand per mail is verstuurd.

Met de KNLTB 2021-competitie in aantocht wordt de kantine na ruim anderhalf jaar weer klaargemaakt om op volle stoom te draaien. De coronapandemie was er de oorzaak van dat het clubgebouw sinds het uitbreken ervan zeer beperkt was geopend. De omzetten waren dramatisch laag, aldus het bestuur. Vanwege die beperkte openingstijden was ook het assortiment uiterst beperkt; daarmee werd bederf voorkomen. Desondanks zijn relatief veel flessen frisdrank, snoep en snacks weggegooid, omdat de houdbaarheidsdatum was overschreden. Alle overbodige bier en cola-berenburg zijn vorig jaar aan de leden verkocht.

Het bestuur wil graag dat groepjes leden per keer iemand aanwijzen, die ervoor zorgt dat er wordt afgerekend. Tot de taken van die persoon hoort ook het bijhouden van de consumptielijst. Voor competities zijn dat meestal de captains, iemand van het bestuur of een commissielid. Tijdens lesavonden kunnen de lessers dat binnen de eigen groep bepalen.

210829 Kantine directafrekenen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto's Noordoost.nl

Agenda

09 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - eerste ronde - Balk-Akkrum
30 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - tweede ronde
08 sept 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - finalerondes

240327 Logo brouns notariskantoor
 LogoKromme Knilles 1000