header-tennisballen.jpg

211101 Koelkast TVA bar 500De koeling en vriezers in de kantine van Tennisvereniging Akkrum zijn vernieuwd. De energieslurpers waren op leeftijd en nodig aan vervanging toe. Geïnvesteerd is in splinternieuwe apparatuur, die qua energie minder verbruikt en in gebruik meer gemak oplevert. De koeling onder de bar heeft dezelfde leeftijd als het clubgebouw, inmiddels iets ouder dan zeventien jaar.

Voorzitter Rikus Rudolphi en oud-lid Fred Zondervan hebben de nieuwe apparatuur geïnstalleerd. Vervanging was hard nodig, want van de vrieskast in het voorraadhok werd momenteel niet meer dan de helft van de laden gebruikt. Gekozen is voor een nieuwe koelvriescombinatie, die een plekje in de keuken heeft gekregen. Daardoor is in het voorraadhok meer ruimte ontstaan voor de kratten met flesjes frisdrank ontstaan. De grote flessen frisdrank, waaruit tot nu toe werd getapt, verdwijnen uit het assortiment en worden vervangen door kleine flesjes.

De koeling onder de bar is vervangen door een exemplaar met automatisch sluitende, glazen schuifdeuren. Barmedewerkers kunnen dan direct zien op welke plek bier, frisdrank, wijn en andere drankjes staan zonder dat ze deuren hoeven te openen. De tap op de bar is al een aantal jaren afgesloten en is niet moeders mooiste meer. Vandaar dat de nieuwe drankenleverancier AB-INBEV eerdaags een model op de bar laat plaatsen. Horecatechnicus Andries Overwijk uit Akkrum neemt die klus voor zijn rekening.

Met ingang van deze herfst koopt Tennisvereniging Akkrum zijn complete assortiment dranken bij brouwerij AB-INBEV in. Daarmee komt een einde aan de periode dat Heineken in Drachten de leverancier was. De inkoop wordt samen met Voetbalvereniging Akkrum gedaan.

 

 TVA bordje koelkast

Agenda

09 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - eerste ronde - Balk-Akkrum
30 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - tweede ronde
08 sept 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - finalerondes

240327 Logo brouns notariskantoor
 LogoKromme Knilles 1000