16040252_ballenstapel_1200x300.jpg

22090450 Tennisracket zonnebloemen tennisballen 1000Tennisvereniging Akkrum organiseert op zaterdag 30 september 2023 een promodag met een grote variatie aan activiteiten. Een dag voor leden, sponsoren, belangstellenden en potentiële leden, iedere bezoeker mag meedoen of komen kijken.

Toptennissers uit Friesland en Overijssel, die in de landelijke competitie meedraaien, zijn van de partij. Een van hen demonstreert zijn service van rond de tweehonderd kilometer per uur. Bezoekers – lid of geen lid – mogen proberen hem te evenaren. Iedereen is welkom.

Een snelheidsmeter voor de opslag, een ballenkanon voor het gevarieerd aanspelen van ballen, er is van alles te doen. De middag begint met een clinic voor de jeugd uit Akkrum- Nes en omstreken. Trainer Wilfred Meulman komt met een gevarieerd programma, waar ook niet-tennissers groot plezier aan beleven.

Friese toptennissers
Op het programma staat een aantal korte demonstratiepartijen van Friese toptennissers. Op het complex van Tennisvereniging Akkrum - met ,,de gezelligste tenniskantine van Friesland’’ - laten de spelers zien hoe tennis ook kan worden gespeeld. ,,Ze slaan die ballen echt snoeihard en met een precisie waar wij niet aan kunnen tippen’’, aldus een van de leden, die voor de grap al eens een potje met hen speelde.

Vrije inloop
De tennisdag in Akkrum begint ‘s middags om 13.00 uur. De jeugd komt eerst volop aan de bak. Daarna mogen ook de senioren aan de slag. Deelname staat open voor leden en iedereen, die met de tennissport wil kennismaken. Na afloop van de demonstratiepartijtjes van de topspelers is er een borrel. Ook de sponsoren van Tennisvereniging Akkrum zijn uitgenodigd.

Barbecue
Ter afsluiting van het evenement is er een barbecue, waarvoor aanmelding vooraf noodzakelijk is. (secretariaat@tvakkrum.nl)
 

 

Agenda

06 jan 2024    16:30 -
Nieuwjaarsreceptie 2024

230614 TVA Banner Toss avond

Tennisballen op de banen van Tennisvereniging Akkrum in de avonduren. De lichtmasten en het kunstgras met keramisch gravel (merknaam Smash Court van Grontmij, maar in Akkrum van Antea Group)