header-tennesracket-jongeren.jpg

230824 TVA Toernooi VrouwenvanNuDe provinciale tennisdag van de Vrouwen van Nu in Friesland trok donderdag 24 augustus 2023 in totaal twintig leden naar de banen van Tennisvereniging Akkrum. De dag begon met prachtig weer. Iedereen kon tweemaal een partijtje spelen. De regen liet het middagschema letterlijk in het water vallen.

,,Jammer, helaas moesten we stoppen met tennissen’’, aldus Tineke Hoogland, die het toernooi samen met Tineke Smit organiseerde. Ze zijn lid van de afdeling Utingeradeel van de Vrouwen van Nu, die het tennistoernooi ook in 2016 organiseerde. Toen vielen de mussen van het dak en werd het hele toernooi afgelast.

Na de lunch in de kantine van de tennisvereniging en een gezellig samenzijn vertrokken de dames in het begin van de middag noodgedwongen. ,,Het weer heb je niet in de hand. Toch ging ieder tevreden naar huis met een herinnering zoals we gewend zijn.’’

Foto's: Anneke Goerres

 Lees ook: Tennis Vrouwen van Nu: te warm

 

De gastvrouwen tijdens het Vrouwen van Nu-toernooi in Akkrum: Jenneke van der Meulen (l) en Vrouwen van Nu-bestuurslid Joke Karremans.230824 TVA Toernooi VrouwenvanNu degastvrouwen

Agenda

06 jan 2024    16:30 -
Nieuwjaarsreceptie 2024

230614 TVA Banner Toss avond

Tennisballen op de banen van Tennisvereniging Akkrum in de avonduren. De lichtmasten en het kunstgras met keramisch gravel (merknaam Smash Court van Grontmij, maar in Akkrum van Antea Group)