header-toss.jpg

Friesland Cup 2017Een wedstrijd tijdens de Friesland Cup in 2017. Links Jelmer WItting en in het midden zijn partner Klaas Jan Akkerman. Ze zijn net gefeliciteerd door de tegenstander, die gedesillisioneerd de baan verlaat.In de C-afdeling ontvangt Tennisvereniging Akkrum drievoudig finalist Tennisvereniging De Fjouwere. Beide ploegen spelen om degradatie te voorkomen. Door blessureleed kon De Fjouwere uit Minnertsga tweemaal toe niet een goed team op de been brengen en zal nu degradatie moeten zien te voorkomen. De wedstrijd wordt op zondag 10 september 2023 gespeeld.

Het hangt echt af wat voor spelers De Fjouwere tegen Akkrum op de baan zet. In dezelfde klasse heeft Tennisvereniging De Horne heeft een sterk team in de finale tegen TC De Beampipers uit Drachten. De beste troefkaarten heeft De Beampipers, die veel ervaring rond heeft lopen.

Foto: Noordoost.nl

Agenda

06 jan 2024    16:30 -
Nieuwjaarsreceptie 2024

230614 TVA Banner Toss avond

Tennisballen op de banen van Tennisvereniging Akkrum in de avonduren. De lichtmasten en het kunstgras met keramisch gravel (merknaam Smash Court van Grontmij, maar in Akkrum van Antea Group)