header-tennisballen.jpg

210126 TretornPlus 500Akkrum blijft volgend jaar in de C-afdeling van de Friesland Cup spelen. Drievoudig finalist Tennisvereniging De Fjouwere uit Minnertsga kon voor de degradatiewedstrijd op zondag 10 september 2023 niet voldoende spelers op de been brengen, verloor daarmee de wedstrijd en degrardeert dus.

Het euvel van te weinig tennissers speelt ook Tennisvereniging Akkrum parten. Op papier zijn er voldoende mensen, maar als puntje bij paaltje komt, haken veel spelers af. Aanvoerder Herman Stokman had de afgelopen drie Friesland Cup-wedstrijden van deze zomer ook weer de grootste moeite om alles voor elkaar te krijgen. Hij stelde daarom voor om met het spelen voor de Friesland Cup te stoppen. Deelnemers in de groep vonden dat een stap te ver. Merel Jagersma en een aantal helpers neemt de taken van de aanvoerder nu over.

Foto: Noordoost.nl

Agenda

06 jan 2024    16:30 -
Nieuwjaarsreceptie 2024

230614 TVA Banner Toss avond

Tennisballen op de banen van Tennisvereniging Akkrum in de avonduren. De lichtmasten en het kunstgras met keramisch gravel (merknaam Smash Court van Grontmij, maar in Akkrum van Antea Group)