17020858_Koukleumenopdebank.jpg

Een belteam van Tennisvereniging Akkrum belt vrijdagavond potentiële deelnemers met de vraag of ze mee willen doen aan het Midzomernachttoernooi 2011. De organiserende activiteitencommissie heeft de indruk dat veel beginnende leden de stap naar deelname aan een gezelligheidstoernooi niet durven nemen.

,,En daar moet verandering in komen'', zeggen de commissieleden Colette Govaars en Froukje Porte. De gezelligheidstoernooien zijn juist bedoeld voor zowel beginnende als gevorderde leden. Alle deelnemers worden door elkaar gehusseld en vormen teams van zo'n beetje gelijke sterkte. Teams spelen op een avond zo'n drie tot vier partijtjes tegen steeds weer andere teams. Op basis van het aantal bij elkaar gesprokkelde punten vindt de prijzenverdeling plaats. Het principe geldt ook voor de zomerse gezelligheidstoernooien in juli en augustus.

Het Midzomernachttoernooi is het eerste gezelligheidstoernooi van het seizoen. Rondom het eigenlijke tennistoernooi vinden allerlei activiteiten plaats, zoals een vaartocht en een klein teatstoernooi in een weiland aan het Akkrumerrak. In de tenniskantine wordt Tapas á la Rolf geserveerd, gemaakt door topkok Rolf van der Veer van eetcafé Kromme Knilles in Akkrum.

Details over het Midzomernachttoernooi vindt u hier. Daar staat ook een link voor opgave.

 

Agenda

09 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - eerste ronde - Balk-Akkrum
30 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - tweede ronde
08 sept 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - finalerondes

240327 Logo brouns notariskantoor
 LogoKromme Knilles 1000