header_corona_afstand_houden_300.jpg

Voortaan beurs mee naar tennisclub!

De kantinecommissie van Tennisvereniging Akkrum stuurt deze week nota's aan iedereen die hrekeninget afgelopen seizoen zijn rekening in de kantine nog niet heeft voldaan. In totaal staat er nog ruim 400 euro aan onbetaalde nota's. Het gaat voornamelijk om kleine bedragen van mensen die tijdens toernooien of wedstrijden wel een consumptie nuttigden, maar die niet hebben betaald.

De nota's worden per e-mail verstuurd. Iedereen wordt verzocht het totaalbedrag nog dit jaar te betalen. Het bankrekeningnummer vermelden we hier ten overvloede: 2967.44.972 bij onze hoofdsponsor Friesland Bank.

De kantinecommissie houdt er rekening mee dat heel veel mensen vergeten zijn dat ze in de kantine een of meerdere onafgerekende consumpties hebben staan. Dat heeft eerder al vervelende discussies opgeleverd. ,,En daar zitten we als kantinecommissie niet op te wachten. We doen dit werk voor onze lol en in het belang van de vereniging. Wij kunnen er ook niks aan doen als mensen weglopen zonder te betalen. Dat gebeurt niet met opzet, maar we verwachten wel dat iedereen keurig zijn of haar nota voldoet.''

Om te voorkomen dat er in de toekomst weer zoveel bedragen open blijven staan, heeft de kantinecommissie besloten om geen consumpties meer op te (laten) schrijven. De lijsten worden afgeschaft. In het vervolg dus graag gelijk contant afrekenen!

Agenda

09 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - eerste ronde - Balk-Akkrum
30 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - tweede ronde
08 sept 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - finalerondes

240327 Logo brouns notariskantoor
 LogoKromme Knilles 1000