16040251_Rackets_in_tas_1200x300.jpg

Hallo tennisvrienden van TVA !!

De vakantie zit er weer op, de scholen zijn weer begonnen en alle aktiviteiten daarmee ook.11030955_schooltennis

Deze week zijn we ook alweer met tennisles begonnen en zetten we de zomertrainingen weer voort. Weliswaar met zeer herfstachtig weer, maar gelukkig hebben we banen die goed opgewassen zijn tegen deze weersomstandigheden. En tegen een regenbuitje kunnen we wel!!

Bijna zes maanden ben ik nu als trainer aktief bij Tennisvereniging Akkrum en het bevalt mij heel erg goed. Enthousiaste kinderen, ouders die belangstellend zijn en vaak ook even komen kijken tijdens de training van hun zoon/dochter. Ook met de senioren gaat het erg leuk en wordt er (naast serieus trainen) ook veel gelachen met elkaar !

Mochten er vragen en/of opmerkingen zijn met betrekking tot het tennissen van uw zoon/dochter, laat het me dan weten. U kunt ook veel informatie vinden over het spelen van toernooien (winter in tennishallen in de regio), competities, Tenniskids etc op de website www.knltb.nl . Daarnaast wil ik in de winterperiode ook uitwisselingen organiseren voor jeugd met TV Grouw en HTV Ten Woude te Heerenveen. Voor de jongere jeugd mini/midi-events en voor de oudere jeugd meer een aanvullende training of clinic met onderlinge wedstrijden. Houdt uw mail dus in de gaten !!

We zitten in de winterperiode dus niet stil !

Integendeel, we gaan ook gewoon door met trainen !! Het is belangrijk om continuiteit te creeeren en dus door te blijven gaan trainen. Met name kinderen houden op die manier feeling met de sport en ontwikkelen zich sneller en beter. Hierdoor ontstaat logischerwijze meer spelplezier.

 

Voor kinderen in de leeftijd tot en met 8 a 9 jaar is er de mogelijkheid om in de Uteringadeelhal op vrijdagmiddag tussen 16.30 uur en 18.30 uur te gaan trainen. Als er veel animo is wil ik trachten 3 groepen kinderen te maken.

Daarnaast is het ook nog mogelijk om in Sporthal De Twine in Grouw op de woensdagmddag te gaan trainen. Ik geef daar voor het 3e winterseizoen les voor TVGrouw en dat is van 13.30-17.00 uur. Ook in Grouw heb ik veel jeugd tussen de 7 en 10 jaar die daar les hebben van mij en het is dus ook mogelijk om aanvullend met jeugd van TVGrouw of aansluitend in de hal te gaan lessen.

 

Jeugd wat op groot veld kan spelen en natuurlijk senioren kunnen gewoon buiten bijven trainen op ons park. Hierover krijgt u zsm verdere informatie : kosten, aantal weken etc.

Dit alles zal gaan starten na de herfstvakantie, dus eind oktober.

 

Dit was het even voor nu, we gaan de komende weken er nog even lekker tegen aan met hopelijk mooi weer in de maand september en de eerste week oktober.

 

Tot ziens op de tennisbaan !!

 

Groeten,

Wilfred Meulman

Trainer TVA

Allround Tennisschool

Tennisorganisatie Meulman

 

Agenda

09 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - eerste ronde - Balk-Akkrum
30 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - tweede ronde
08 sept 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - finalerondes

240327 Logo brouns notariskantoor
 LogoKromme Knilles 1000