header-zonnepanelen.jpg

Een tiental vrijwilligers heeft tijdens de extra klussenochtend op zaterdag 21 april 2012 vrijwel de hele verlanglijst afgewerkt. De belangrijkste klus - het snoeien van de bossages achter de banen 1 en 2 -  is mede vanwege het regenachtige weer slechts ten dele opgepakt. Liefhebbers kunnen alsnog aan de slag, want twee hagelnieuwe knipscharen staan in de hal van het clubgebouw klaar om gebruikt te worden.

De klussen waar de twaalf vrijwilligers de eerste klussendag niet aan toe kwamen, zijn vrijwel allemaal klaar. Het buitenmeubilair is gepoetst. Keuken, kantine en kleedkamers hebben nu helemaal een poetsbeurt gehad, terwijl ook de vriezer is ontdooid en de koelkast schoongemaakt. De kantinecommissieleden hebben het voorraadhok opgeruimd en schoongemaakt, terwijl de meeste rommel in het ballenhok ook is geordend. 's Vrijdags had Fred Zondervan alle kapotte meubilair en andere ongerechtigheden naar het gemeentelijk stort gebracht.

Het houtwerk van het dak boven het terras is helemaal schoongepoetst. Het verfwerk verkeert nog in behoorlijke conditie en hoeft alleen op een klein aantal plekken te worden bijgewerkt. Het laatste winddoek - van eetacfé Kromme Knilles -  hangt inmiddels ook weer.

Vanwege het grote aantal fietsen van voetballertjes is het terrein van de fietsenstalling nog niet aangeveegd. Wellicht kan een enthousiaste tennisser dat nog doen. De bezem staat in het halletje.


 

Ingezonden

Tweemaal per jaar wordt er een beroep gedaan op de leden om de kantine en het “buitengebeuren” een schoonmaakbeurt te geven en snoeiwerk te verrichten. Iedere keer constateer je dat het steeds weer dezelfde groep mensen zijn die aan die oproep gehoor geven. Erg jammer, want waar zijn al die andere leden, vooral jongere?
Kom op mensen, we maken tenslotte allemaal gebruik van onze mooie kantine en park. Een paar uurtjes werken geeft veel voldoening en het is nog gezellig ook.

Eén van de “werkers”,

Mien van der Meer

 


 


Agenda

09 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - eerste ronde - Balk-Akkrum
30 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - tweede ronde
08 sept 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - finalerondes

240327 Logo brouns notariskantoor
 LogoKromme Knilles 1000