header_corona_afstand_houden_300.jpg

De informatieavond voor ouders van jeugdleden van Tennisvereniging Akkrum is afgelast. Slechts één aanmelding kwam binnen, terwijl er vijf afmeldingen waren. De andere ouders namen niet de moeite om te reageren.

Ouders van jeugdleden die toch informatie willen hebben, kunnen terecht bij trainer Wilfred Meulman of een van de jeugdcommissieleden. Telefoonnummers en mailadressen staan op deze pagina met informatie over bestuur en commissies.

-------------

Hallo ouders van onze jeugdleden,

Dinsdag 8 mei a.s. houden we om 20.00 uur een informatie-avond voor de ouders van de jeugdleden van onze tennisvereniging

Op deze avond willen wij jullie graag informeren over de activiteiten, die voor de jeugd door onze vereniging worden georganiseerd en over de wijze waarop les wordt gegeven.

Onze trainer, Wilfred Meulman, zal op deze avond vertellen over het lessysteem "Tennis-Kids" en over de verschillende stadia van tennis voor de jeugd (het rood-oranje-groen-systeem).

Tevens willen we graag inventariseren welke ouders bereid zijn zich in te spannen voor de jeugd.

De huidige jeugdcommissie is al weer een aantal jaren zittende en het is goed als hier een wisseling plaats vindt. Nieuwe mensen, nieuwe ideeën!!

Binnen de huidige jeugdcommissie is gesproken over een wat bredere taakverdeling onder de ouders, zodat het organiseren van de toernooien, competities en andere zaken niet volledig op de schouders van 3 personen neerkomt. Graag wisselen we daarover met jullie van gedachten en horen graag wie daar een rol in willen spelen.

We hopen op een grote opkomst van ouders en staan dinsdag vanaf 19.45 uur klaar met koffie en thee! De bijeenkomst zal ongeveer een uur duren.

Graag aan- of afmelden via jeugdcommissie@tvakkrum.nl.

Met hartelijke groet,

De jeugdcommissie van TV Akkrum:

Regien van den Berg

Merel Jagersma

Agenda

09 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - eerste ronde - Balk-Akkrum
30 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - tweede ronde
08 sept 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - finalerondes

240327 Logo brouns notariskantoor
 LogoKromme Knilles 1000