header_corona_afstand_houden_300.jpg

In een brief aan de leden verhaalt trainer Wilfred Meulman over de poppeslok voor alle leden vanwege de geboorte van zijn jongste zoon Joost. De borrel is tijdens het Junior-/Seniortoernooi op zondag 8 juli a. s. Wilfred is samen met zijn eega Anita en kinderen aanwezig. Verder schrijft hij over het vertrek van alle drie leden van de jeugdcommissie en de speurtocht naar opvolgers.


 

Beste TVA-leden,

Het is al lekker zomerweer aan het worden, als ik even achter mijn laptop duik om een stukje te gaan schrijven. De lessen lopen inmiddels alweer 10 weken en nog steeds komen er zo nu en dan nog aanvragen voor training. We kunnen wel zeggen, dat het goed gaat. Zoals u via de nieuwsbrief van de voorzitter heeft vernomen is er een stijging van bijna 50 leden geweest ten opzichte van vorig jaar januari 2011. We zitten nu rond de 250 leden! Met z'n allen proberen we mensen enthousiast te maken voor de sport en ik kan wel zeggen dat ons dat aardig lukt.

Via de website heeft u wellicht vernomen dat de drie dames van de jeugdcommissie (Regien van den Berg, Gezina Koning en Merel Jagersma) in het najaar afscheid nemen van hun functie. Na een aantal jaren zich ingespannen te hebben voor de club, willen ze nu ook anderen de mogelijkheid geven een bijdrage te leveren voor de tennisvereniging en de jeugd van TVA naast de tennislessen dus actief te krijgen. Via deze weg wil ik dan ook als trainer ouder(s) oproepen om in samenwerking met mij het stokje over te nemen en wellicht nieuwe ideeen te ontwikkelen voor de jeugd en de toekomst. Zonder vrijwillig kader kan een sportvereniging niet bestaan ! Ik besef me heel goed, dat iedereen het erg druk heeft met werken, kinderen en andere vrije tijdsbestedingen, maar ondanks dat is het erg leuk om met anderen kinderen van TVA te stimuleren om te tennissen!

120427 Beschuit met muisjes 400Op zondag 8 juli is er het jaarlijks terugkerend Junior-/Senriotoernooi voor juniorleden met een van hun ouders, pakes, beppes, familielid of kennis. Het is een toernooi in dubbelspelvorm. Tijdens dit evenement zal ik samen met mijn vrouw ook onze kersverse zoon Joost meenemen, een soort van "poppeslokje". We zullen er zijn vanaf een uur of half 3. Wellicht een leuk moment om even langs te wippen en uw favoriete tennissers te zien spelen. Andere leden zijn natuurlijk van harte welkom een de nieuwe 'Federer' te zien!! Tot gauw!!

Met sportgroeten,

Wilfred Meulman,

trainer Tennisvereniging Akkrum

Agenda

09 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - eerste ronde - Balk-Akkrum
30 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - tweede ronde
08 sept 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - finalerondes

240327 Logo brouns notariskantoor
 LogoKromme Knilles 1000