header-tennesracket-jongeren.jpg

In september en oktober zijn er twee zeer leuke en gezellige toernooien, waar de recreatieve en lichte wedstrijdspelers zich goed uit kunnen leven.


We beginnen met het Boarnsterhimtoernooi. Dit is van 25 tot en met 30 september. Het Boarnsterhimtoernooi is een toernooi in acht dorpen in Boarnsterhim. Het is erg gezellig. Er wordt in twee klasses en drie categorieën gespeeld. Ben je lekker warm geslagen op het Boarnsterhim, dan kun je gelijk door met de clubkampioenschappen. Die zijn van 1 oktober tot en met 13 oktober. Jan Prange en Willem Kraaij vormen de wedstrijdleiding en zullen hun best doen om weer een mooi toernooi te maken.


Zoek een maat en geef je op met het aanmeldformulier op de website. Ook dit toernooi heeft drie categorieën en bij voldoende deelname verschillende klasses.

Feest als afsluiting
Als klapper op de vuurpijl sluiten we deze wedstrijdserie af met een feestavond op 13 oktober, waar je al je sterke verhalen kwijt kunt of troost kunt halen. Zet dus in je agenda. Binnenkort meer...

Massage
Massage voor de die-hards.
Omdat het bestuur van TVA graag ziet dat wij optimaal sportief bezig bezig zijn en deelname aan toernooien wil stimuleren, verloot het bestuur onder de deelnemers aan de toernooien drie sportmassages door een gediplomeerd sportmasseur. Wie aan beide toernooien deelneemt, maakt dubbele kansen....


Dus je fysieke gesteldheid kan geen smoes meer zijn. Alles is in kannen en kruiken, nu jij nog!

Meer info bij Colette Govaars van Tennisvereniging Akkrum: ac@tvakkrum.nl

Het aanmeldformulier vindt u hier

Agenda

09 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - eerste ronde - Balk-Akkrum
30 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - tweede ronde
08 sept 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - finalerondes

240327 Logo brouns notariskantoor
 LogoKromme Knilles 1000