15112152_nacht_1200x300.jpg

Vanaf nu kun je je inschrijven voor het jubileumfeest op zaterdag 13 oktober 2012. Tennisvereniging Akkrum viert het 35-jarig bestaan en dat gaan we vieren! Met leden, oud-leden, sponsors, en introducés. Met lekker eten, gezellig borrelen en swingen met levende en knallende muziek. Iedereen is bij deze van harte uitgenodigd! Hoort en zegt het voort!

Wat kun je verwachten?
Na de finales van de clubkampioenschappen, verzamelen leden, oud-leden, sponsors en introducés zich tussen half vijf en half acht voor een heerlijk stoofpotje of verrassend vega-alternatief. Onder het genot van een heerlijke stoofpotjes, gemaakt door Rolf van der Veer van eetcafé Kromme Knilles in Akkrum, wisselen we de goede oude tijd en het laatste nieuws uit, met tennissers van het eerste uur en tennissers met nieuw fris bloed.

Vanaf een uur of half acht ontvangen we oud-leden, nieuwe leden, gewone leden, sponsors en introducés op de receptie. Lekker bakkie, gezellig taartje. Babbeltje, drankje. “Hé, ben jij er ook” en “ Lang niet gezien”, “Waar woon je tegenwoordig?”, “Ben je nog steeds bij ..” Kortom, allerlei leden zorgen voor nieuwe roddels.

Als we elkaar dan opnieuw ontmoet hebben, de koffie gezakt is en de sfeer erin komt, zetten we met duo Dûbeldyk het clubhuis op zijn kop en tillen we het dak eraf. Voor wie dat wil natuurlijk. Want we richten het feest zo in, dat de swingers kunnen dansen en dat de praters kunnen zitten en keuvelen... voor ieder wat wils.

Wil je weten hoe de avond verloopt. Wil je nieuwe leden ontmoeten en oude leden terug zien? Wil je het laatste nieuws van afgelopen 35 jaar uitwisselen? Of wil je een perspectief op de toekomst?
Zorg dan dat je erbij bent!

Het volgende jubileum is op zijn minst nog vijf jaar weg….. Oh nee, vier jaar, want we zijn eigenlijk een jaar te laat met dit feestje.

Mooi is dat ook je partner, kinderen, buurvrouw, kennissen, collega’s of wie je maar wilt van harte welkom zijn.

Nieuwe ledenjubileumactie

Want we hebben speciaal op deze jubileumavond een eenmalige en spectaculaire nieuwe ledenactie. Belangstellenden die nu lid worden, krijgen éénmalig en als welkomst- en jubileumgeschenk € 35,= korting op het lidmaatschap. Als je direct lid wordt, dan hoef je geen contributie voor 2012 meer te betalen. Dus denk aan je sociale omgeving. Wie heeft misschien wel zin om te gaan tennissen bij onze gezellige club? Wie zou jij er wel bij willen hebben? Bel, mail of app die persoon vandaag nog, zodat hij of zij de datum vrij kan houden. Het leuke is dat een potentieel nieuw lid op de feestavond, direct de sfeer kan proeven.
De aangever van het nieuwe lid ontvangt bovendien een bescheiden maar altijd leuke verrassingsattentie.
Springkussen voor de kids
Voor de kids is er vanaf ’s middags een springkussen. Dus laat ze niet teveel eten! Of geef ze schone kleren en doekjes mee. Kinderen krijgen trouwens korting op de warme hap.

Dûbeldyk maakt er een feest van
Ok. Misschien heb je je agenda al gepakt, maar wil je nog even weten wat voor muziek Dûbeldyk speelt. Nou, dan ga je zeker om! Want de geheime sectie van de jubileumfeestcommissie heeft Dûbeldyk gespot op Oerol, waar de spotter getuige en deelnemer was van een feest zonder dak. Dûbeldyk laat het knallen. Onze geheime spotter had een week nodig om bij te komen. Hoor hier meer over op zaterdag 13 oktober.
Dûbeldyk heeft een breed repertoire. Dûbeldyk kent hits van toen en hits van nu. In diverse stijlen. Dûbeldyk laat ons meezingen en meeswingen. Dûbeldyk kent de bekende Nederlandstalige en après ski-hits, is up-to date en zingt hits uit de actuele top 40. Ook zingt Dûbeldyk Friese liedjes van bekende artiesten en als klap op de vuurpijl heeft Dûbeldyk enkele eigen nummers. Voor de fijnproevers!
O ja, voor het eten betaal je een tientje als bijdrage, kids tot en met 12 jaar € 5,-. De jubilerende vereniging trakteert haar leden en betaalt de rest van het eten, en de muziek, koffie en gebak. Andere consumpties betaal je dan weer zelf.

Aanmelden via de mail
Kortom: het kan niet op! Grijp je kans. Heb je speciale wensen? Geen probleem. Laat het weten. Geniet van het leven en mail nu

NATUURLIJK: IK KOM OOK! naar ac@tvakkrum.nl Dan schrijven we je erbij en reserveren we je plaats. ; )
Meld in je mail met hoeveel personen je komt eten (tussen half vijf en half acht), of je naar de receptie komt (tussen half acht en half tien, lees: koffie met gebak) en of je naar de feestavond komt. Dan weten wij hoeveel bitterballen etc.. we nodig hebben.. ; )


Uiterlijk 7 oktober om 18.00 willen we je aanmelding binnen hebben!


Leuk dat je komt!

Agenda

09 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - eerste ronde - Balk-Akkrum
30 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - tweede ronde
08 sept 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - finalerondes

240327 Logo brouns notariskantoor
 LogoKromme Knilles 1000