header-tennisballen.jpg

Twee herfstlesserstoernooien voor leden van Tennisvereniging Akkrum vormden een gezellige afsluiting van het zomerseizoen 2012. De organisatire was in handen van trainer Wilfred Meulman. Met de slottoernooitjes wil hij het wedstrijdtennis stimuleren en kijken of er mogelijk competitiespelers tussen zitten

De animo voor de lessen is dit seizoen zo groot, dat er twee data voor de toernooien moesten worden geprikt. Maandag 15 oktober en vrijdag 19 oktober. Wilfred Meulman geeft ook inmiddels ook op de woensadg les, naast de mnaandag en de vrijdag.

Op maandag 15 oktober was er het eerste toernooi. Met een opkomst van een kleine vijftien mensen werd er dus op drie banen gespeeld in dubbelspelvorm. De trainer had van tevoren een schema opgesteld, zodat iedereen wist wanneer en met wie hij of zij moest spelen. Iedereen zou vier rondes van een half uur gaan spelen.
Na drie  speelrondes was er een korte pauze om even bijelkaar te zitten en te genieten van een hapje en een drankje. Op het moment dat er weer gespeeld zou worden, ging het regenen en die was vanaf dat moment de grote spelbreker. Een aantal “die-hards” probeerde het nog, maar tevergeefs. Toch ging Wilfred Meulman een kleine prijsuitreiking doen van de gespeelde partijen en werd het in de kantine nog erg gezellig.

Op vrijdag 19 oktober was het tweede toernooi . In eerste instantie had Wilfred ruim 20 mensen ingedeeld in een schema, maar helaas waren er een aantal dames die door ziekte of anderszins niet konden komen. Daardoor konden sommige spelers een extra ronde tennissen. Ook de triainer pakte zijn racket en deed fanatiek mee. Deze avond werd door een korte regenbui onderbroken, maar gelukkig kon er daarna wel worden doorgespeeld en het schema dus geheel afgemaakt.
Net als de maandag had Wilfred ook op deze avond voor ‘ludieke’ prijsjes gezorgd en vielen de hapjes goed in de smaak. Het werd nog erg gezellig en iedereen keerde dan ook tevreden naar huis.

 

Lessen

Vanaf de week van 29 oktober start het nieuwe lesseizoen. De lesindeling van de wintertrainingen volgt binnenkort op de site. Les is op maandag, woensdagochtend en -avond en vrijdag.

110722ad

 

Agenda

09 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - eerste ronde - Balk-Akkrum
30 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - tweede ronde
08 sept 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - finalerondes

240327 Logo brouns notariskantoor
 LogoKromme Knilles 1000