header_corona_afstand_houden_300.jpg

Acht nieuwe leden zijn weer wat wijzer geworden na een informatieve avond over het reilen en zeilen van Tennisvereniging Akkrum. Hetzelfde geldt voor de commissie- en bestuursleden, die vrijdagavond 9 november tekst en uitleg kwamen geven. Sleutels, tennispasjes, digitaal reserveren en bitterballen vlogen over tafel. Na afloop wisten de nieuwkomers én bestuurders waar Abraham de mosterd haalt.

Waar nieuwe leden voorheen op verschillende plekken informatie konden krijgen, zal de informatievoorziening in de toekomst meer worden gestroomlijnd. Het idee is geopperd om één aanspreekpunt voor nieuwkomers te realiseren. Hoe dat precies vorm wordt gegeven, wordt de komende tijd uitgekristalliseerd. Op deze website staat algemene informatie sinds vrijdagavond op de voorpagina, links van dit artikel. Niet alleen nieuwe leden maar ook tennissers die al jaren binnen de vereniging meedraaien, kunnen daar hun licht opsteken. Zelfs doorgewinterde commissieleden hoorden vrijdagavond allerlei nieuwe zaken. Voor de redactie van www.tvakkrum.nl reden om alle informatie zoveel mogelijk te ontsluiten. Een algemene pagina met informatie is op deze link te vinden.

AED

Onder het genot van een drankje en zelf gefrituurde bitterballen passeerden allerlei zaken de revue. De nieuwe plek van de defibrillator (AED) was nog wel het meest verrassende: niet meer in de bestuurskamer maar in de kleedkamer aan de zijkant van de voetbaltribune. Een groot plakkaat met de groene letter AED staat op de toegangsdeur geplakt. De AED bevindt zich in een grote kast, waarop ook een AED-sticker is geplakt.

De nieuwe leden kregen ook tekst en uitleg over de kantine,  de EHBO, de baanverlichting en allerlei andere zaken die binnen de vereniging spelen. Leden die nu nog vragen hebben, kunnen over een jaar op de volgende bijeenkomst voor nieuwe leden terecht.*)

---

Nieuwe leden van Tennisvereniging Akkrum krijgen tijdens de speciale informatieavond op vrijdag 9 november 2012 les in het tappen van een biertje. De eerste portie bitterballen is dan nèt uit de frituur.

121109 Nieuweledenavond 2012 400


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*) En dat is een grapje. U had alles kunnen weten door zelf de moeite te nemen om te komen, maar u hebt geluk:  een groep vrijwilligers staat het hele komende jaar klaar om u in hun vrije tijd hartstochtelijk te woord te staan als u onverhoopt toch nog vragen heeft.

 

Agenda

09 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - eerste ronde - Balk-Akkrum
30 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - tweede ronde
08 sept 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - finalerondes

240327 Logo brouns notariskantoor
 LogoKromme Knilles 1000