header-tennesracket-jongeren.jpg
Tennisvereniging Akkrum houdt zaterdag 5 januari 2013 een nieuwjaarsreceptie voor alle leden en relaties. Junioren hebben hun eigen bijeenkomst van 13.30 tot 16.30 Senioren zijn van half vijf 's middags tot een uur of half acht welkom. De kantine is gezellig versierd. We hebben dan volop de gelegeheid om het oude tennisjaar door te nemen en starten het nieuwe jaar, met nieuwe plannen en energie.

Junioren

 De uitnodiging voor junioren staat op deze plek. Surf er gauw naar toe als je nog geen achttien bent. 

- Jazeker, ik ben nog geen achttien en mag dus op deze link klikken!

- Leuk, ik ben achttien en misschien zelfs een beetje plus. (Dan mag je hier verder lezen)

Senioren

Op de receptie kunt u allerlei mensen spreken. Heeft u een ideetje, wilt u iets anders zien, wilt u iets weten of wilt u iemand ontmoeten, kom dan naar de nieuwjaarsreceptie om met bestuur, commissies of andere leden te praten.

Sportieve voornemens
Ook is de nieuwjaarsreceptie een uitgelezen kans om je sportieve voornemens vorm te geven. Zaterdag 5 januari ontmoet je ongetwijfeld nieuwe mensen of vergeten leden, met wie je een tennisafspraak kunt maken.

Bijzondere aandacht voor nieuwe leden
Bestuur en commissies zouden het erg leuk vinden om nieuwe leden te mogen verwelkomen op de nieuwjaarsreceptie. Leden die al een tijdje lid zijn, maar nog niet zo actief zijn, als ze zouden willen, kunnen daar (nader) kennis maken.  Als de actieve leden weten wat nieuwe leden willen, kunnen ze daarmee rekening houden als ze iets organiseren. Daarnaast kunnen de actieve leden de nieuwe leden informeren over allerlei activiteiten die voor het komende jaar op stapel staan.

070106ab

Agenda

09 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - eerste ronde - Balk-Akkrum
30 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - tweede ronde
08 sept 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - finalerondes

240327 Logo brouns notariskantoor
 LogoKromme Knilles 1000