header-toss.jpg

De eerste geldbedragen van leden voor een nieuwe hartdefibrillator voor Tennisvereniging Akkrum zijn binnen. Via de link op de voorpagina van www.tvakkrum.nl kan een donatie worden gegeven.

Tot nu toe deelde de club een exemplaar met Voetbalvereniging Akkrum. Die AED hangt in een hok onder de voetbaltribune, waarvan de deur met een sleutel geopend kan worden. De toegangssleutel hangt in de hal van de tenniskantine. ,,Te omslachtig'', aldus het bestuur, dat op initiatief van een aantal leden een geldinzamelingsactie start. Een nieuwe AED kost zo'n 1500 exclusief de kosten voor een jaarlijks onderhoudsabonnement.

Met ingang van maandag 8 april 2013 is de geldinzamelingsactie voor de AED gestart. Het bestuur vraagt een vrijwillige bijdrage van 15 euro. Een veelvoud van dat bedrag is welkom en minder mag ook. ,,Het gaat ons er om dat we een eigen AED in ons clubgebouw hebben hangen, waarvan we direct gebruik kunnen maken zodra het nodig is. Mocht een van onze leden in de problemen komen, dan kunnen anderen direct een helpende hand bieden.''

De noodzaak van een AED wordt door een groeiende groep leden ingezien. Inmiddels zijn al drie avonden voor een verkorte reanimatiecursus volgeboekt, terwijl een vierde op stapel staat.

Op de voorpagina van de site www.tvakkrum.nl vindt u een formulier, waarop u zich kunt aanmelden voor het geven van een bijdrage voor de defibrillator. Vul alle gegevens en het bedrag wordt automatisch geïncasseerd of u kunt het geld eigenhandig overmaken. Wacht niet, doe mee!

aed aanwezig

 

 

Agenda

09 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - eerste ronde - Balk-Akkrum
30 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - tweede ronde
08 sept 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - finalerondes

240327 Logo brouns notariskantoor
 LogoKromme Knilles 1000