header-toss.jpg

De finaledag van de Clubkampioenschappen 2013 wordt afgesloten met een spetterende barbecue voor alle leden van Tennisvereniging Akkrum. Direct na afloop van de beslissende partijen gaat het culinaire feestje los. Topkok Paul Muskens bereidt een deel van de recepten voor, die een week eerder bij hem thuis door de organiserende commissieleden worden gekeurd. Saladespecialist Anita Stokman zorgt voor een aantal uiteenlopende schotels. De barbecue wordt gecompleteerd met een keur aan roemruchte sauzen van Froukje Porte en Corinne Bos. 

Deelnemers aan de barbecue hebben de keus uit vlees, vis of een mixpakket waar beiden in zitten. Volledig vegetarisch kan ook. Jeugdleden zijn van harte welkom op de finaledag van het seniorenclubkampioenschap. Voor hen zijn er ook marshmellows op stokjes. De prijs voor barbecue inclusief salades, stokbrood en sauzen is 10 euro.

Aanvang een uur of half vijf. In elk geval na afloop van de laatste finalepartij. Iedereen is welkom, zowel spelers als publiek als leden en hun aanhang.

Opgave van tevoren bij de activiteitencommissie via ac@tvakkrum.nl of via de lijst in de hal van het meest gezellige clubgebouw van Friesland.

Vragen of wensen? Mail de commissie (ac@tvakkrum.nl).

Agenda

09 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - eerste ronde - Balk-Akkrum
30 juni 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - tweede ronde
08 sept 2024    10:00 - 18:00
Friesland Cup - finalerondes

240327 Logo brouns notariskantoor
 LogoKromme Knilles 1000